Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

MICHELIN CrossClimate

De nieuwe MICHELIN CrossClimate is een zomerband die de voordelen van zomer- en winterbanden perfect combineert. Dat betekent: een korte remweg bij natte en droge weersomstandigheden, hoge snelheid en goede grip bij sneeuw op de weg. Hiermee hebben bestuurders in gebieden met rustige winters maar één set met banden nodig en zo besparen ze zich de tweejaarlijkse bandenwissel. Natuurlijk heeft de band het sneeuwvlok-symbool waarmee de winterprestatie nog eens extra wordt benadrukt.

 

Michelin CrossClimate

Om de beste rijeigenschappen mogelijk te maken in alle seizoenen, heeft de MICHELIN CrossClimate een nieuwe rubbersamenstelling. De grip is verbeterd bij alle weersomstandigheden en op het EU bandenlabel krijgt de band de beste waarde "A" op het gebied van grip bij een nat wegdek. De rolweerstand is geoptimaliseerd zodat het brandstofverbruik dat daaraan is gerelateerd laag is en op zijn minst een "B-C" in de categorie brandstofverbruik op het EU bandenlabel krijgt. Dankzij de manier waarop de lamellen van het V-vormige profiel van de MICHELIN CrossClimate zijn gerangschikt is de remweg beter bij droge omstandigheden en bij sneeuw. De afschuinende loopvlak verlengt ook de levensduur van de band omdat die gelijkmatig zullen afslijten.

Michelin Banden

De MICHELIN CrossClimate is beschikbaar in meer dan 20 maten van 15 tot 17 inches waarmee ze geschikt zijn voor veel compacte en middelgrote auto's. Bestel de nieuwe banden voor alle seizoenen op autobandenmarkt.nl en haal voordeel uit onze scherpe prijzen en snelle levering.