Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Michelin sneeuwkettingen

Michelin sneeuwkettingen

Michelin sneeuwkettingen

Michelin sneeuwkettingen voor alle voertuigen

Sneeuwkettingen kunnen een praktisch hulpmiddel zijn tijdens de wintersport. In veel landen is het gebruik van sneeuwkettingen toegestaan, en er zijn zelfs gebieden waar het gebruik van sneeuwkettingen aangeraden wordt. Wanneer je hier zonder sneeuwkettingen een ongeluk veroorzaakt, betaalt de verzekeraar niet uit en zal de plaatselijke politie een boete opstellen vanwege het overtreden van de regels. De schade mag je volledig zelf betalen. Waarom zou je het risico lopen wanneer je gewoon Michelin sneeuwkettingen online kunt bestellen voor een prijs die lager ligt dan de gemiddelde boete? De Michelin Easy Grip Evolution sneeuwkettingen zijn daarnaast ook nog te gebruiken bij aluminium velgen. Dat is praktisch, want de meeste modellen zijn alleen bij stalen velgen te gebruiken omdat zij anders te veel schade aan kunnen brengen op de velgen of de auto. Bij Michelin weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Wist je dat Michelin zelfs ‘sneeuwkettingen’ voor jouw schoenen gemaakt heeft? Praktisch wanneer je zelf ook grip wilt hebben tijdens het monteren van de sneeuwkettingen.

Michelin sneeuwkettingen, gemakkelijk te monteren

De sneeuwkettingen van Michelin hebben nog meer voordelen. Dit grote merk is bekend om het maken van banden en innovaties binnen de bandenwereld. Het mag dan niet verrassend zijn dat de kettingen van dit merk verkrijgbaar zijn voor alle bandenmaten die gangbaar zijn in Nederland. Daarnaast zijn de Michelin sneeuwkettingen gemakkelijk te monteren op de banden, ook tijdens sneeuw en kou. Het is desalniettemin verstandig om deze producten iets eerder in huis te halen zodat je in alle rust even kunt oefenen met de montage. Zo weet je precies waar je op moet letten wanneer je in de vrieskou aan de slag moet in Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Zweden. Sneeuwkettingen worden alleen gemonteerd op de aangedreven as(sen). Worden alleen de voorwielen aangedreven, dan breng je alleen hier sneeuwkettingen aan. Heb je een auto met vierwielaandrijving, dan is het verstandig om twee setjes te bestellen.

Michelin sneeuwkettingen aan huis laten bezorgen

Wanneer je vandaag nog bestelt, zorgen wij ervoor dat de producten zo snel mogelijk aan huis geleverd worden zodat deze nog mee kunnen bij de volgende wintersport. Kijk direct even naar de sneeuwschoenen van Michelin zodat het monteren van de sneeuwkettingen nog makkelijker wordt, omdat je zelf wel gewoon grip hebt. Goede service, scherpe prijzen en een breed aanbod aan producten, dat zijn de redenen waarom Nederlanders kiezen voor autobandenmarkt.nl.

^