Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Motorbanden: Enduro

Motorbanden voor Enduro

Met een Enduro door het land rijden is een echte vrijheid die steeds meer motorrijders ontdekken. Met veel van deze motoren mag men ook op de weg rijden. Daarvoor zijn echter wel speciale Enduro-motorbanden nodig. Met deze motorbanden echter rijdt men zelden hoge snelheden maar ze moeten wel geschikt zijn om te rijden op diverse ondergronden. Of het nu om asfalt, gravel of zand gaat, de veiligheid en de grip van de banden voor de Enduro zijn erg belangrijk. Reiscrossmotoren, eerder zeldzaam in het land, worden voornamelijk gebruikt om lange afstanden te rijden. Bij deze crossmotoren speelt dan ook het rijcomfort een belangrijke rol en is het belangrijk dat de banden lang meegaan. Een belangrijk aankoopcriterium dus.

Dikke motorbanden met noppen

Enduro-motorbanden zijn veel grover als normale motorbanden. Ook bij koud weer zijn de crossmotorbanden erg geschikt voor modderige terreinen. Veel Enduro-motorbanden functioneren ook perfect bij nat weer zodat bij hoge snelheden, bochten geen probleem zijn om de nodige grip en veiligheid te garanderen. Op autobandenmarkt.nl vindt u een grote keuze aan motorbanden voor Enduro's. Deze kunnen we u verzendkostenvrij toesturen. Indien u dat wenst kunnen we de banden ook rechtstreeks naar een erkende motorbandenservice sturen. Daar kunt u dan de crossmotorbanden gelijk laten monteren.

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten