Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nankang All season banden

Nankang all seasons banden, grip op nat wegdek

Nankang werd in 1959 opgericht in Taiwan, maar heeft binnen bijzonder korte tijd een groot deel van de bandenmarkt op weten te eisen. Sinds de laatste jaren is het niet meer mogelijk om deze naam weg te denken uit het aanbod van banden. Nankang is bekend geworden door de speciale formule voor de rubbersamenstelling en de aanpassingen op het loopvlak waardoor de banden beter om kunnen gaan met grote hoeveelheden water op het wegdek. Deze kennis is meegenomen bij het ontwikkelen van de Nankang all seasons banden, die sterk op de markt staan. Dat is goed te zien, want de banden worden in meer dan 100 landen verkocht en komen boven gemiddeld uit de verschillende testen die wereldwijd gehouden zijn om de eigenschappen van de autobanden te testen.

Nankang all seasons banden vergelijken op het internet

De keuze voor banden is een belangrijke keuze. Die keuze wordt nog een stuk belangrijker wanneer je op zoek gaat naar banden die je heel het jaar door kunt gebruiken op de weg onder verschillende omstandigheden. Daarom is het verstandig om naar het bandenlabel per band te kijken en hiermee te beginnen met het vergelijken. De grip van de Nankang All Season Plus N-607 is een opvallende eigenschap wanneer je het label naast de prijs legt. Ook zijn deze banden relatief stil voor vierseizoenenbanden. Let er wel op dat de eigenschappen van de band veranderen wanneer je de maat aanpast. Begin daarom direct met het invoeren van de juiste bandenmaat. De huidige maat vind je op de zijkant van de banden op de auto, zoals 195/65 R15. Dit is de maat waarin je de volgende banden ook moet bestellen. Zorg tevens voor de juiste spanning in de banden wanneer deze gemonteerd zijn. Dit verbetert de eigenschappen van de band en zorgt ervoor dat de slijtage gelijkmatig plaatsheeft waardoor de band een veel langer leven beschoren is.

Nankang all seasons banden direct in de buurt laten monteren

Nieuwe banden bestellen voor de auto is niet altijd leuk, maar de banden eenmaal op de auto hebben is een genot op zich. Daarom hebben we een lijst met partners samengesteld die je direct kunt kiezen tijdens het bestellen van de banden. Zo weet je zeker dat je direct terecht kunt bij een ervaren monteur die de banden op de auto monteert tegen een kleine vergoeding. Praktisch, want dan kun je direct eens vragen wat de juiste bandenspanning eigenlijk is voor de banden op jouw auto. Banden bestellen doe je natuurlijk op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave