Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang ALL SEASON VAN AW-8

De NANKANG ALL SEASON VAN AW-8 is een zeer degelijke 4-seizoenenband met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Nankang is een bedrijf dat al in 1940 is opgericht in Taiwan, waar het de oudste bandenfabrikant van het land is. Het bedrijf heeft niet de naamsbekendheid van merken als Michelin of Continental maar desalniettemin staat de naam Nankang dus voor decennia ervaring. De AW-8 presteert voornamelijk uitstekend in natte omstandigheden en sneeuw, maar zoals het een 4-seizoenenband betaamt kunt u in alle weersomstandigheden op deze band rekenen. Bij autobandenmarkt.nl besteld u deze band van Nankang snel en voordelig online. Uiteraard kunt u altijd bij onze medewerkers terecht voor professioneel en persoonlijk advies op maat.

De NANKANG ALL SEASON VAN AW-8 is een zeer degelijke 4-seizoenenband voor een aantrekkelijke prijs. U zou de band kunnen vergelijken met de HANKOOK Optimo of de FALKEN Euro All Season AS200 banden. Het midden van de AW-8 is voorzien van een drievoudig groef design wat zorgt voor een betere afvoer. Het zigzag patroon van de groeven zorgt voor een verbeterd contact met het wegdek gedurende sneeuw. De AW-8 presteert dan ook uitstekend in sneeuw en natte weersomstandigheden. Ook het speciale silica compound dat aan deze banden is toegevoegd draagt hieraan bij. Maar zoals het een 4-seizoenenband betaamt kunt u in alle seizoenen en condities op deze degelijke band rekenen.

De NANKANG ALL SEASON VAN AW-8 nu voordelig bestellen

Bij autobandenmarkt.nl besteld u nu de NANKANG ALL SEASON VAN AW-8 snel en voor een aantrekkelijke prijs. Op deze 4-seizoenenband kunt u het hele jaar door rekenen. Van autobandenmarkt.nl kunt u een snelle levering verwachten. Wij zijn de grootste online banden retailer van Europa en leveren vanuit een ruime voorraad en assortiment. U kunt kiezen uit meer dan 100 merken en 25 000 profielen en onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies.

Nankang

Bent u toch niet tevreden dan kunt u uw bestelling altijd binnen 30 dagen retourneren. U kunt altijd bij u in de buurt terecht bij een van onze montagepartners, op meer dan 1 900 locaties in Nederland, om uw bestelling te laten monteren.