Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang Ice Activa IA-1

Nankang Ice Activa IA-1 - perfect voor rijden in de winter

Wil je online een band kopen voor je motor of voor je auto? Ga dan eens naar autobandenmarkt.nl! Op dit moment is daar de Nankang Ice Activa IA-1 autoband voor de winter beschikbaar. De Taiwanese bandenfabrikant en producent heeft met deze laatste winterband weer een uitstekend product op de markt gebracht. Net als de Aziatische collega's uit Zuid-Korea van Hankook, is Nankang een echte aanwinst voor de banden industrie, met name wat betreft winterbanden. Nankang's nieuwste product is een uitstekende winterband die makkelijk kan concurreren met de grootste merken. Het design van de groeven in de band versterkt de grip op besneeuwde wegen wat zorgt voor een stabiele rijervaring.

Net zoals dat andere bedrijf dat bekend staat om haar winterbanden, het Finse Nokian, is de grip op het winterse wegdek van de nieuwe Nankang Ice Activa IA-1 onovertroffen. Dit komt door het speciale design van de groeven in het bandenpatroon. Hierdoor is elke auto met deze banden uitstekend bestuurbaar in extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld sneeuw. Verder produceert de band geen geluidsoverlast, ook niet na lange ritten en is hij onder natte omstandigheden ook uitstekend bruikbaar. De band ziet er door het aparte profiel esthetisch goed uit en zorgt voor een prima rijcomfort. Ook is hij slijtagebestendig wat op lange termijn weer goed nieuws voor de portemonnee is.

Bestel de Nankang Ice Activa IA-1 voor de winter!

Sluit de Nankang Ice Activa IA-1 aan op uw wensen voor uw nieuwe winterbanden? Met deze banden kunt u in ieder soort winterweer goed uit de voeten. Dus waarom niet eens surfen naar autobandenmarkt.nl, de website van de grootste retailer van autobanden van Europa? Als u twee of meer banden bestelt via de site, dan zal de levering zonder verzendkosten geschieden. Op de website kunt u behalve de Nankang Ice Activa IA-1 ook uit zo'n 100 andere autoband merken kiezen.Nankang