Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang IV-1

De NANKANG IV-1 zijn speciaal ontworpen om uw veiligheid te bieden tijdens winterse omstandigheden. Ze zijn onder andere beschikbaar in de maat 205/55 R16. Nankang Rubber Tire Corporation is de oudste producent van banden in Taiwan, opgericht in 1940 door een groep ingenieurs, en maakt ook producten voor merken als Geostar, Milestar, en Provato. Het bedrijf heeft niet de naamsbekendheid van een fabrikant als Bridgestone maar kan dus staven op een decennia lange ervaring. De prijs kwaliteitsverhouding van NANKANG producten is bovendien erg interessant. Het bedrijf maakt zowel winterbanden, zomerbanden alsmede 4-seizoenenbanden en u vindt hiervan een uitgebreid aanbod in ons assortiment op autobandenmarkt.nl. Uiteraard voorzien wij u graag van passend en professioneel advies op maat.

NANKANG IV-1 banden zijn gemaakt om uw veiligheid the waarborgen tijdens winterse omstandigheden. De bandenfabrikant uit Taiwan bouwt voort op jarenlange ervaring. Zo is de band voorzien van onregelmatige stud's over de gehele oppervlakte van de band om u op ijzige wegen te voorzien van optimale grip. En het geavanceerde zig-zag groeven patroon is ontworpen om het contact met het wegdek te optimaliseren. Ook dit is gedaan vanuit het oogpunt uw voertuig zoveel mogelijk grip te geven tijdens uitdagende omstandigheden, bijvoorbeeld op vakantie in Noord-Europa. Onze professionals van autobandenmarkt.nl voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor uiteenlopende andere producten zoals zomerbanden. Bijvoorbeeld de DUNLOP StreetResponse 2 die u zeer voordelig bij ons kunt bestellen.

Bestel de NANKANG IV-1 nu snel en voordelig

Autobandenmarkt.nl is dé plek om bijvoorbeeld uw nieuwe NANKANG IV-1 banden te bestellen. Bij aankoop van twee of meer autobanden betaald u geen verzendkosten, motorbanden verzenden wij zelfs altijd gratis.

Nankang

Omdat wij de grootste online bandenwinkel van Europa zijn kunnen wij leveren vanuit een grote voorraad en tegen scherpe prijzen. U kunt uw bestelling altijd binnen 30 dagen retourneren. Onze professionals voorzien u graag van persoonlijk advies op maat.