Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang SW-8

Gaat u op reis met uw 4x4 naar bijvoorbeeld Noord-Europa of wilt u gewoon veilig de weg op tijdens uitdagend winterweer? Dan is de NANKANG SW-8 een betrouwbare kompaan. Deze goedkope maar kwalitiatieve band is een interessante keuze uit ons winterbanden assortiment. Nankang is de grootste bandenfabrikant uit Taiwan, opgericht in 1940, het bedrijf kent dus een decennia lange geschiedenis. Deze geruime ervaring vertaald zich in de productie van vele soorten banden die prima presteren in de meest uiteenlopende omstandigheden. De SW-8 doet het vooral uitstekend op ijzige wegen, sneeuw, maar ook tijdens droge en natte omstandigheden zal deze band u niet teleurstellen. Het kopen van de SW-8 doet u voordelig op autobandenmarkt.nl.

De NANKANG SW-8 banden zijn een interessante keuze als u op zoek bent naar een kwalitatieve maar toch voordelige winterband. Nankang is een Taiwanese bandenfabrikant met decennia lange ervaring. Gaat u op vakantie naar Noord-Europa of verwacht u een ouderwets strenge winter hier in Nederland, dan bent u met de SW-8 prima voorbereid. Het is een band die vooral uitstekend presteert op een ijzig glad wegdek, ook met sneeuw weet deze band wel raad. Vanuit het midden is de band voorzien van een ononderbroken blok patroon, wat de gevoeligheid en stabiliteit van de band zeer ten goede komt. Ook is deze nieuwe serie van Nankang voorzien van een special silica compound, dit verbeterd de prestatie van de band onder natte omstandigheden aanzienlijk. Uiteraard kunt u bij autobandenmarkt.nl terecht voor professioneel en persoonlijk advies op maat. Ook voor uw zomerbanden, motorbanden en andere benodigdheden ben u bij ons aan het juiste adres.

NANKANG SW-8 een betrouwbare keuze tijdens ijzige omstandigheden

Autobandenmarkt.nl is de grootste online banden retailer van Europa. Bent u op zoek naar een betrouwbare band tijdens ijzig winterweer, dan kunt u rekenen op de NANKANG SW-8. Bestel nu twee of meer autobanden en u betaald geen verzendkosten, het verzenden van motorbanden is zelfs altijd gratis.

Nankang

AU kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren, of laten monteren bij een van onze montagepartners op meer dan 1 900 locaties in Nederland.