Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nankang Winter Activa WA-1

Nankang is een Taiwanese bandenfabrikant die gesticht werd in 1940. Het merk is minder bekend op de Europese markt maar wordt vandaag door 300 verdelers verkocht over de hele wereld. De Nankang Winter Activa WA-1 is een revolutionaire winterband die uitermate geschikt is voor je 4x4 of SUV. Hij geeft je een stevige grip op elk wegdek, zelfs in slechte weersomstandigheden. De perfecte band dus om off-road te gaan rijden, zelfs in de sneeuw. Het brede contactoppervlak zorgt voor extra stabiliteit en de vier diepe groeven zorgen voor een perfecte afvoer van water, sneeuw en ijs. De dwarsgroeven, die zigzag lopen, helpen om nog beter grip te krijgen op gladde wegen. Deze nieuwste aanwinst in het gamma van Nankang banden kunt u bij ons online kopen voor een goedkope prijs.

De samenstelling met speciale silica formule van de Nankang Winter Activa WA-1 geeft je extra wendbaarheid op ijzige en besneeuwde wegen. Deze samenstelling draagt ook bij tot een langere levensduur van de band, waardoor je nog langer kunt genieten van een veilige en comfortabele rijervaring. Bij ons kunt u deze winterbanden bestellen in verschillende formaten, zodat je steeds de geschikte band kunt vinden voor jouw auto. Ook van andere merken hebben we een ruim aanbod aan winterbanden voor je 4x4 of SUV, zo is er bijvoorbeeld de Michelin Latitude Tour HP, die net zoals de WA-1 een extra lange levensduur heeft met optimaal rijcomfort. Bij Continental hebben ze de WinterContact TS 850 P SUV, een band die je extra grip geeft op alle mogelijke ondergronden en het brandstofverbruik laag houdt.


Nankang Winter Activa WA-1 banden vandaag nog online kopen

Op autobandenmarkt.nl kun je niet alleen winterbanden en zomerbanden vinden voor je SUV of 4x4, we zijn de grootste bandenhandelaar in Europa en kunnen banden aanbieden voor elk type auto, sportauto, bestelwagen, vrachtwagen of motor.

Nankang

Als je twee of meer banden bestelt (één band voor motoren), dan is de levering aan huis helemaal gratis. Klantenservice staat bij ons voorop!