Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nexen All season banden

Nexen all seasons banden, voorsprong door ervaring

Nexen Tire werd opgericht in 1942 en is een bandenfabrikant uit Zuid-Korea. De naam Nexen wordt pas gebruikt sinds het jaar 2000 en het bedrijf is in bezit van verschillende licenties en patenten, wat duidelijk aangeeft hoe vooruitstrevend Nexen eigenlijk is. De banden van dit merk worden in meer dan 100 landen over heel de wereld verkocht. Het zijn niet alleen de zomerbanden en winterbanden van Nexen die een grote naam hebben. Ook de Nexen all seasons banden komen bijzonder sterk uit de verschillende testen, waarbij de prijs wellicht nog wel de meest verrassende factor is. De banden bieden namelijk veel grip in zware omstandigheden, maar dat is zeker niet aan de prijs van de banden te zien. Dat verklaart grotendeels waarom de banden zo populair zijn. De rest van de verklaring zie je wanneer je kijkt naar het aantal decibel dat de banden produceren tijdens normale omstandigheden op de weg.

Nexen all seasons banden, prestaties voor een zachte prijs

Nexen all seasons banden zijn opvallende banden. Het zijn banden die presteren zoals je mag verwachten van het hogere middensegment, terwijl de prijzen eerder passen bij het budgetsegment. Dat maakt de banden een sterke keuze, maar let op tijdens het bestellen van de Nexen N blue 4 Season banden. De afmetingen van de band bepalen namelijk in hoge mate de eigenschappen. Dit is standaard bij het bestellen van de banden, maar het is wel goed om in de gaten te houden. Net als de bandenspanning wanneer de banden eenmaal gemonteerd zijn. De juiste spanning zorgt voor de juiste prestaties en zorgt ervoor dat de banden een veel langer leven zullen hebben. Goed voor de portemonnee dus.

Nexen all seasons banden direct bestellen en laten monteren

Nieuwe banden monteer je niet zelf. Maar je wilt ook niet langs de garages om te kijken wie online bestelde banden wil monteren. Dat snappen we en daarom hebben we een lijst gemaakt met de bedrijven die met ons samenwerken. Deze mensen monteren de banden graag voor je, tegen een kleine vergoeding. Aangezien we honderden partner door heel Nederland hebben, is de kans bijzonder groot dat er ook een montagepartner bij jou in de buurt actief is. Zo weet je zeker dat je snel kunt profiteren van jouw aankoop. Tel daar een breed assortiment, snelle levertijden en aantrekkelijke prijzen bij op en je weet waarom autobandenmarkt.nl dé bandenwinkel van Nederland is.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave