Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nexen Winterbanden

Nexen Winterbanden – meer veiligheid in de winter voor een betere prijs

Nexen winterbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geproduceerd met innovatieve ontwerp- en productietechnologieën. Hierdoor bieden de winterbanden van Nexen veiligheid, comfort en efficiëntie voor alle automerken en –modellen. Welke auto u rijdt of hoe u rijdt; bij autobandenmarkt.nl vindt u de winterbanden van Nexen die bij u passen. Nexen hebben een opmerkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Dit is het succes geworden van Nexen. Nexen is een Zuid-Koreaans bandenmerk. Het is opgericht in 1942 en uitgegroeid tot een enorm bandenmerk dat banden produceert en verkoopt over de hele wereld. Het geniet al jarenlang een goede reputatie op de bandenmarkt. Door hun toewijding behoren ze tot de meest concurrerende fabrikanten van autobanden ter wereld.

Nexen Winguard Winterbanden

Als u winterbanden nodig hebt waarop u kunt vertrouwen in barre winterse omstandigheden, zou u moeten kiezen voor de Nexen Winguard banden. Deze banden variëren in grootte van 155/65 R13 tot 255/65 R16 en zijn geschikt voor de meeste personenauto’s. Ze bieden een stabiele algehele rijcomfort op wegen die zijn bedekt door een laag ijs of sneeuw. Voor een meer dynamische rijstijl tijdens de wintermaanden levert de Nexen Winguard Sport uitzonderlijke remprestaties in de sneeuw en een betere grip in de bochten. De Nexen Eurowin-modellen, zoals de Nexen Eurowin 700, maken gebruik van high-grip technologie voor all-season veelzijdigheid. Hier ligt de nadruk op prestaties bij lage temperaturen en in sneeuw.

Innovatieve technologieën voor een zuinige band

Nexen biedt banden met innovatieve technologieën die voor u zeer aantrekkelijk kunnen zijn. De zaagtandvormige lamellen in het loopvlak van de winterband verkorten de remafstanden op ijs- en sneeuwondergronden. De Nexen Winguard biedt goede remvermogen en rechtlijnige stabiliteit op besneeuwde wegen, zelfs op hoge snelheden. De groeven zijn ontworpen om water effectief af te voeren van de band en stabiliteit te bieden op natte wegen. Dit is een belangrijke veiligheidsoverweging, aangezien aquaplaning een gevaar vormt voor elke bestuurder. De specifieke samenstelling van de loopvlakblokken van de Nexen Winguard genereert een optimaal gebruik van het contactgebied met de weg. Dit zorgt voor een gelijkmatige belasting over de gehele breedte van de band, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. Daardoor hoeven nieuwe banden dus niet snel te worden vervangen, wat bovendien goed is voor het milieu. Het geoptimaliseerde profielontwerp biedt een goed rijcomfort door het rolgeluid te verminderen. De samenstelling van silica en rubber die in de Nexen Winguard wordt gebruikt, genereert ook minder rolweerstand, waardoor het brandstofverbruik daalt. Bent u geïnteresseerd? Bestel dan nu nieuwe Nexen winterbanden bij autobandenmarkt.nl voor voordelige prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave