Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Nexen Zomerbanden

Nexen zomerbanden, premiumbanden tegen een goede prijs

Nexen is een bandenproducent uit Zuid-Korea die de laatste jaren duidelijk gemerkt heeft dat de populariteit van het merk toegenomen is. Nadat er een nieuwe fabriek geopend werd in China, moest er nog een locatie bij komen nadat de vraag naar de Nexen zomerbanden opnieuw toenam. De banden van Nexen vallen voornamelijk in het hogere B-segment en zijn kwalitatieve banden tegen competitieve prijzen, wat zeker bijdraagt aan de aantrekkingskracht van deze fabrikant. De Nexen banden zijn ook populair omdat zij altijd een bepaald probleem oplossen. Zo hebben veel van de banden bredere groeven en wangbescherming. Daarnaast zijn de banden te leveren in alle verschillende maten, zodat de band altijd bij jouw automerk en model past.

Nexen zomerbanden uitzoeken op het internet

Er zijn verschillende manieren om op zoek te gaan naar nieuwe zomerbanden. Je kunt kijken naar de prijs, maar dat is alleen verstandig wanneer je ook kijkt naar de kwaliteit. In de shop kun je in een handig overzicht direct zien hoe de banden presteren op het gebied van geluidsemissie, rolweerstand en grip op nat wegdek. Heb je daar niet genoeg aan bij het vergelijken van de Nexen zomerbanden, dan kun je ook nog kijken naar de klantbeoordelingen per band zodat je een betere inschatting kunt maken over de beste keuze. Op die manier kun je gemakkelijk binnen een groot assortiment aan banden de zomerband vinden die bij jouw eisen én bij jouw budget past. Zo hoef je nooit meer naar de garage toe om banden te bestellen, alleen nog voor de montage die je ook direct bij ons kunt regelen.

Nexen zomerbanden, veilig de zomer door!

De Nexen zomerbanden zijn in veel verschillende maten te krijgen, en dat maakt het makkelijker om voor Nexen te kiezen. Nexen heeft een unieke rubbersamenstelling en denkt goed na over de opbouw van de band, zodat zij optimaal presteren tijdens het rijden. Daarnaast zijn de Nexen banden stiller dan de gemiddelde zomerband, wat een groot voordeel is voor de inzittenden. De banden reageren goed onder alle verschillende weersomstandigheden en reageren voornamelijk goed in de bochten of tijdens abrupte stuurmanoeuvres, zodat de auto altijd doet wat de bestuurder wil. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is optimaal bij Nexen en de banden zijn direct via het internet te bestellen. Wanneer je dit via autobandenmarkt.nl doet, zijn er meer dan 40.000 servicepartners over heel de wereld die jou kunnen helpen met de banden.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave