Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Nokian Hakkapeliitta 9

Nokian Hakkapeliitta 9 - winterbanden voor de doorzetter

De Nokian Hakkapeliitta 9 is de nieuwe winterband van het fenomenale Finse bandenmerk dat al jaren revolutionare winterbanden op de markt brengt. Nokian staat bekend om hoe zij omgaan met extreme weersomstandigheden. Sneeuw, ijs, regen en slechte wegen zijn geen probleem meer met de extreme winterbanden reeks die Nokian verkoopt. De nieuwe Hakkapeliitta wintetbanden zijn geoptimaliseerd voor het rijden op sneeuw en ijs. Ook op regenachtig weer is gerekend, de groeven in het profiel gaan makkelijk om met het water dat op de weg ligt. De prijs van de banden Hakkapeliitta 245/45 R20 variant ligt rond de 80 euro, met variatie per maat. Volgens Autobild laat Nokian er geen gras over groeien. Deze en meer bandenmerken bestel je op autobandenmarkt.nl!

Nokian Hakkapeliitta 9 heeft een sterke core en een profiel dat verdeeld is in verschillende onderdelen. De brede 'schouders' van de band zullen het meeste van de slijtage voorkomen en het gewicht van de auto opvangen. De ribben in de lengte van het profiel zorgen voor een ultieme grip bij sneeuw en ijs. Ook in Nederland kunnen de winters streng zijn. Met extreem weer wil je Nokian onder je auto hebben! De groeven in het profiel zorgen ervoor dat water op het profiel makkelijk afgehandeld wordt en is geïnspireerd door het originele model van Michelin, maar uiteraard aangepast aan de behoeften van een Nokian rijder.

Bij streng weer wil je Nokian Hakkapeliitta 9 winterbanden!

Wil jij je niet meer onzeker voelen over je rijkunsten wanneer het heeft gesneeuwd of de weg bevroren is? Ben jij het zat je zorgen te maken over een nat wegdek en of je auto dan nog wel op dezelfde manier remt als normaal? Word je ziek van banden die in een jaar compleet wegsluiten en het geld uit je portemonnee roven? Wellicht is de Nokian Hakkapeliitta 9 dan iets voor jou. Deze en andere banden bestel je bij autobandenmarkt.nl, de grootste bandenspecialist in Europa!