Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Novex Winterbanden

Novex winterbanden: goede kwaliteit, zachte prijs

Novex banden staan voor goede kwaliteit, maar wel met een fijne prijs. De Novex winterbanden hebben een goed profiel dat ervoor zorgt dat je veilig over natte, besneeuwde en ijzige wegen wordt vervoerd. De banden hebben het bekende sneeuwvloksymbool en M+S-symbool. Deze geven aan dat de banden voldoen aan de Europese praktijkproeven voor grip op sneeuw. Je kunt er dus vanuit gaan dat je veel meer tractie hebt op gladde wegen dan zonder deze symbolen.

Verschil tussen een zomerband en winterband

Het belangrijkste verschil is het profiel. De lamellen (inkepingen in de profielblokken) van winterbanden zijn heel anders dan die van zomerbanden. Lamellen zorgen onder andere voor meer grip tijdens het remmen en optrekken. De meeste lamellen worden horizontaal op de band geplaatst, maar je hebt ook verticale lamellen die zorgen voor stabiliteit in bochten. Zigzaglamellen zorgen voor een overall goede grip. Het profiel van een zomerband heeft bijvoorbeeld maar één aangrijpingspunt, terwijl winterbanden er meerderen bevatten. Verder is de rubbersamenstelling ook een groot verschil tussen de twee banden. Het rubber blijft bij winterbanden flexibel onder lage temperaturen. Zo behouden de banden hun grip en stabiliteit. De rubbersamenstelling van zomerbanden blijft hard.

Winterbanden zijn een pre tijdens de wintermaanden

Winterbanden zijn een veilige keuze tijdens de wintermaanden. Met Novex winterbanden weet je dat je een prima prijs/kwaliteitsverhouding hebt. Ga naar www.autobandenmarkt.nl om te bestellen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave