Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Ottinger sneeuwkettingen

Ottinger sneeuwkettingen

Ottinger sneeuwkettingen

Ottinger sneeuwkettingen, kwaliteit sinds 1965

Sneeuwkettingen zijn te koop in alle soorten en maten. Maar er zijn weinig merken die een geschiedenis hebben zoals Ottinger heeft. Het familiebedrijf begon met de productie in 1965 en heeft in de tussentijd verschillende keurmerken binnen weten te halen en test alle producten uitvoerig onder uiteenlopende omstandigheden om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen. De Ottinger sneeuwkettingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd een ketting te vinden is die past bij jouw band. Let erop dat je de juiste maat bestelt. Wanneer je een te kleine maat koopt, past deze niet. Bestel je te grote sneeuwkettingen, dan is het effect nihil en is de kans op schade daarentegen maximaal. Kijk daarom voor de zekerheid nog eens naar de bandenmaat die op de buitenzijde van de band staat, zoals 195/65 R15 om maar een voorbeeld te noemen.

Ottinger sneeuwkettingen, kies voor kwaliteit

Bij het zoeken naar de juiste sneeuwkettingen voor jouw auto is de prijskwaliteitverhouding van groot belang. Je hebt de sneeuwkettingen (hopelijk) niet dagelijks nodig, dus wil je betaalbare sneeuwkettingen kopen. Daarnaast wil je wel goede kwaliteit, want de sneeuwkettingen moeten wel presteren onder extreme omstandigheden. Daarom zijn de Ottinger sneeuwkettingen populair. Zij hebben scherpe prijzen, en de keurmerken en testresultaten zorgen ervoor dat je weet dat je kwaliteit in huis haalt wanneer je kettingen bestelt van dit merk. Zo weet je zeker dat je veilig de winter door kunt komen, ook wanneer je op wintersport gaat naar de Alpen, de Ardennen of binnen Scandinavië alle plekken wilt kunnen bezoeken.

Ottinger sneeuwkettingen direct online bestellen

Heb je geen sneeuwkettingen en heb je de wintersport al geboekt? Wacht dan niet te lang met het bestellen van dit product. In het meest ideale scenario heb je thuis al een paar keer kunnen oefenen met het monteren en demonteren van de sneeuwkettingen zodat je precies weet waar je op moet letten. De Ottinger sneeuwkettingen hoeven alleen besteld te worden voor de assen die door de motor aangedreven worden. De meeste auto’s hebben voorwielaandrijving en hebben daarom maar één set kettingen nodig. Worden beide assen aangedreven, dan is het vaak beter om twee setjes te bestellen voor de zekerheid. Heb je geen sneeuwkettingen en veroorzaak je een ongeluk, dan geldt de verzekering niet wanneer sneeuwkettingen aangeraden waren en krijg je een boete. Daarom bestel je de Ottinger sneeuwkettingen vandaag nog op autobandenmarkt.nl, omdat de prijs van de kettingen hier lager is dan de gemiddelde boete voor het rijden zonder de sneeuwkettingen.