Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Pewag sneeuwkettingen

Pewag sneeuwkettingen

Pewag sneeuwkettingen

Pewag sneeuwkettingen, resultaat door grondig te testen

In sommige gevallen zijn goede winterbanden gewoon niet genoeg. Hoe goed een winterband ook kan zijn, de massa van de auto van meer dan duizend kilo zorgt ervoor dat grip belangrijk, maar niet vanzelfsprekend is. Vooral op steile hellingen kan het lastig zijn om de auto aan de straat te laten kleven. Daarom zijn er bepaalde gebieden waar verkeersborden aangebracht zijn met een band met een ketting. Hier moeten sneeuwkettingen gebruikt worden. Doe je dit niet, omdat je bijvoorbeeld geen Pewag sneeuwkettingen hebt, dan krijg je een boete en mag je alle schade zelf vergoeden wanneer je een ongeluk veroorzaakt. Die kosten zijn uiteraard vele malen hoger dan de aankoopprijs van een setje Pewag sneeuwkettingen bij ons in de winkel. Kies voor veiligheid en zekerheid en bestel vandaag nog jouw sneeuwkettingen, gewoon via het internet.

Pewag sneeuwkettingen, testen en ontwikkeling

Er zijn veel fabrikanten die kettingen maken voor de winterse omstandigheden. Maar bij Pewag gaat men net even iets verder. Hier wordt grondig getest, waardoor er constant nieuwe innovaties en aanpassingen verricht kunnen worden om een beter, makkelijker en veiliger product te kunnen leveren. Pewag is een van de merken die verder denkt dan alleen de kettingen voor de auto’s. Zo maakt het merk speciale handschoenen voor de montage van de sneeuwkettingen. Dat is praktischer dan je denkt. Tijdens het monteren in de kou wil je immers bescherming en warmte hebben voor je handen, maar tegelijkertijd wil je de mobiliteit in de vingers hebben om de sneeuwkettingen goed te kunnen monteren. Wil je zeker weten dat je de beste uitgangspunten hebt, zorg er dan voor dat je de kettingen op tijd in huis haalt zodat je de tijd en ruimte hebt om de kettingen een paar keer te monteren, zonder sneeuw, kou en stress. Dan wordt het een stuk makkelijker wanneer je ineens aan de slag moet tijdens de wintersport.

Pewag sneeuwkettingen thuis laten bezorgen

Wil je zeker weten dat je veilig de winter doorkomt, ook wanneer je op wintersport gaat? Bestel dan vandaag nog jouw Pewag sneeuwkettingen. Deze worden alleen gemonteerd op de as die aangedreven wordt. Heeft de auto voorwiel- of achterwielaandrijving, dan heb je dus genoeg aan één set. Let bij het bestellen goed op de maat van jouw banden. Te kleine kettingen passen niet, te grote kettingen werken niet en brengen schade toe aan de velg en de auto. Alles wat je nodig hebt voor jouw auto, bestel je gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl.

^