Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pirelli All season banden

Pirelli all seasons banden, banden die gezien mogen worden

Wanneer het gaat om een bandenfabrikant met een lange en eigenzinnige geschiedenis, dan moet het gaan over Pirelli. De bandenfabrikant heeft een fabriek in het noorden van Italië en maakt al sinds mensenheugenis banden voor auto’s, en alle andere voertuigen die rubberen banden nodig hebben. Het merk is bekend komen te staan als een zelfstandig en sterk merk dat de nadruk legt op kwaliteit en prestatie. En dat is precies wat je mag verwachten van de Pirelli all seasons banden. Er wordt niet ingeleverd op de eigenschappen van de band, terwijl de prijs op hetzelfde moment zo aantrekkelijk mogelijk gehouden wordt. Maar het echte voordeel van deze banden is dat zij in veel verschillende en uiteenlopende maten te vinden zijn, zodat de kans groot is dat je Pirelli all seasons banden kunt vinden voor jouw auto.

Pirelli all seasons banden en het bandenlabel

Voordat je kiest voor banden, is het goed om de tijd te nemen om de banden te vergelijken. De banden bieden namelijk het enige contact met de weg en dat betekent dat deze banden een grote rol spelen bij de remweg, de wegligging en het comfort tijdens het rijden. De Pirelli all seasons banden laten dan al snel goede eigenschappen zien op het bandenlabel, waarmee je de banden direct kunt vergelijken in de shop. De Pirelli Cinturato All Season Plus is de meest opvallende band die in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht is. Zorg ervoor dat je de goede afmetingen voor de banden invoert voordat je begint met vergelijken. Dit heeft namelijk gevolgen voor het bandenlabel. Hierop vind je respectievelijk de rolweerstand, de grip op nat wegdek en uiteraard de mate waarin de banden geluid maken tijdens het rijden. Onder het label kun je ook de klantbeoordelingen vinden, wanneer je dit belangrijk vindt om mee te nemen tijdens het vergelijken van de banden.

Pirelli all seasons banden, een sterke keuze

De Pirelli all seasons banden zijn niet de meest voordelige vierseizoenenbanden wanneer je kijkt naar de aanschafwaarde. Maar wanneer je de prestaties en levensduur ernaast legt, dan blijken deze banden al snel een sterke keuze te zijn. Wil je toch profiteren van een aantrekkelijke prijs, bestel dan bij ons en kies direct voor twee of meer banden zodat de verzending van de bestelling volledig gratis is. Wil je banden kunnen kiezen uit een groot aanbod aan banden met goede service en snelle levertijden, dan koop je de banden gewoon op autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave