Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Pirelli Winterbanden

De baanbrekende innovatie van Pirelli Winterbanden

Pirelli vormt al jaren de top in de bandenindustrie. Ze onderscheiden zich door baanbrekende innovatie. Het is een typische Italiaans bandenmerk, ontstaan in de stad Milaan. Ze willen altijd vooroplopen. Dat is zichtbaar in de kwaliteit van de Pirelli winterbanden.

Waarom Pirelli Winterbanden?

Er zijn meerdere redenen te geven waarom u voor de winterbanden van Pirelli zou moeten kiezen.

1. Veiligheid en maximale grip Op natte wegen of sneeuw, maar ook op droge oppervlakken in lage temperaturen garanderen winterbanden een betere veiligheid vergeleken met zomerbanden. Dit komt omdat winterbanden daar speciaal voor zijn gemaakt. Bij lage temperaturen vermindert de grip van zomerbanden. Met winterbanden heeft u maximale grip dankzij de speciale samenstelling.

2. Betere aquaplanning Het specifieke loopvlakpatroon van winterbanden zorgt voor een hoog niveau aan wegleiden van water. Daardoor ontstaat er minder risico op aquaplanning. Aquaplanning kan namelijk ontstaan op natte ondergronden of bij waterpoelen. Dan ‘drijft’ de auto als het ware, omdat de banden niet in staat zijn om het water weg te leiden.

3. Verlaging van de remafstand Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius, verminderen de winterbanden van Pirelli de remafstand met 10% op natte ondergronden en met 20% op besneeuwde ondergronden, vergeleken met zomerbanden.

4. Gemak bij alle omstandigheden De winterbanden van Pirelli zijn verrassend veelzijdig. Aan het begin van het winterseizoen kunt u met winterbanden over droge en natte wegen rijden, maar ook over besneeuwde wegen. U behoudt dan de maximale controle over uw auto dankzij de innovatieve technologieën die zijn verwerkt in de Pirelli banden. De banden zouden dezelfde mate van controle kunnen geven als sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen nemen echter veel gewicht in beslag in uw auto. Wanneer de kettingen om de banden liggen, zorgen ze voor lawaai waardoor uw rijcomfort ernstig wordt beïnvloed. Bovendien zijn winterbanden in veel landen verplicht.

5. Hoge prestaties Met dezelfde snelheid geven winterbanden van Pirelli juist veel betere prestaties bij weersomstandigheden onder de 7 graden Celsius. Door de betere grip op de weg heeft u een hoger niveau aan tractie, stabiliteit en rem efficiëntie. Dit vertaalt zich in meer comfort voor u tijdens het rijden.

6. Reisvrijheid Met winterbanden onder uw auto kunt u met gemak van de herfst naar de lente rijden, zonder dat u wordt tegengehouden door winters weer.

Autobandenmarkt.nl biedt u de beste prijs voor Pirelli winterbanden. Denk bijvoorbeeld aan de Pirelli Snowcontrol serie, of Pirelli Cinturato winterbanden en de Pirelli Sottozero serie. Pirelli biedt winterbanden van zeer goede kwaliteit, met een hoog niveau aan technologie. Dit geeft u maximale veiligheid tijdens het rijden door winters weer. De Pirelli banden passen onder compacte stadsauto’s, middelgrote auto’s en SUV’s. Kies de band die bij uw auto past, maar kies vooral voor onze scherpe prijzen.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave