Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pirelli Zomerbanden

Pirelli zomerbanden, ervaring en kwaliteit

Pirelli zomerbanden staan bekend om de vastberaden grip op elk soort wegdek. De bandenmaker is bandenleverancier aan de World Rally Championship en gooit ook daar hoge ogen. De combinatie van technische innovatie, maximale veiligheid en grip ongeacht de omstandigheden op de weg hebben ervoor gezorgd dat de banden van Pirelli over heel de wereld te koop zijn. Op de zomerse wegen zijn de Pirelli zomerbanden een vertrouwde waarde, zeker voor de mensen die voor kwaliteit willen kiezen en de moeite nemen om naar de eigenschappen van de banden te kijken op het bandenlabel.

Uitstekende veiligheid met Pirelli zomerbanden

Zomerbanden met Pirelli loopvlak garanderen veiligheid tijdens het rijden, evenals een korte remweg. De unieke rubbersamenstelling zorgt ervoor dat een Pirelli zomerband zijn hardheid behoudt, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Veilig rijden is de kern, vooral bij het rijden op hoge snelheid. Op nat wegdek, wordt de verspreiding van water versterkt door de groeven van de Pirelli zomerbanden. Een rollende Pirelli-band heeft een uitstekende contact met de grond dankzij de groeven van het loopvlak. Dit zorgt voor een constante grip en maakt het een stuk makkelijker om de auto op de weg te houden.

Krachtige sportieve prestaties met Pirelli zomerbanden

Zomerbanden door Pirelli zijn een perfecte combinatie van passie en techniek. Ongeacht de weersomstandigheden en het wegdek, de banden garanderen dynamische en evenwichtige handling. Optimale directionele controle is maar een van de vele uitstekende eigenschappen waardoor comfort en gemak mogelijk gemaakt worden. Lage rolweerstand en een weinig slijtage leiden tot een laag brandstofverbruik, evenals duurzaamheid en lange levensduur. Bij het uitkiezen van Pirelli zomerbanden kun je kiezen uit de vele kwalitatieve banden die door dit merk gemaakt zijn. Door te kijken naar het bandenlabel kun je snel een goede indruk krijgen over welke van de banden het meest geschikt is en welke het meest aan jouw eisen voldoet tijdens het rijden in de zomer.

Uitstekende score voor Pirelli zomerbanden

De hoge scores die de Pirelli zomerbanden scoren in de vele testen, worden versterkt door de klantbeoordelingen die achtergelaten zijn door de gebruikers van onze winkel. Wil je zeker weten dat je een kwalitatieve band kunt kopen tegen een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt de montage van de banden direct regelen wanneer je de banden uitgezocht hebt. We hebben een lange lijst met servicepartners door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Zo wordt het winkelen via autobandenmarkt.nl niet alleen goedkoper en aantrekkelijker, het wordt vooral makkelijker.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave