Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pneumant Winterbanden

Pneumant, Duitse ervaring en een Amerikaanse stempel

Pneumant is een van de bandenfabrikanten met een lange geschiedenis, die vooral te maken heeft gehad met de VEB Reifenkombinat Fürstenwalde. Dit was een overkoepelend concern waarin verschillende bedrijven samengevoegd waren als onderneming binnen de DDR. Er werden op dat moment al verschillende producten gemaakt, en de geschiedenis van de onderdelen van deze onderneming reiken terug tot 1906. In 1990, na de val van de muur, werd de onderneming weer opgedeeld en drie jaar later zou Pneumant hieruit ontstaan. Het ging een samenwerking aan met Dunlop, maar de verkoopresultaten vielen tegen en Dunlop zag zich gedwongen om de volledige productie van de Pneumant winterbanden en zomerbanden stil te leggen. In 2015 werd de productie opnieuw gestart, maar Dunlop besloot in hetzelfde jaar om het label te laten gaan. Goodyear nam daarop alle belangen over, deed investeringen en bracht meer kennis naar de bandenfabrikant en zorgde ervoor dat de Pneumant winterbanden weer geproduceerd konden worden voor heel Europa.

Pneumant winterbanden vergelijken op het internet

Er worden altijd hoge eisen gesteld aan winterbanden. Dat is terecht. Winterbanden moeten grip bieden op sneeuw en ijs, maar moeten tegelijkertijd ook door regenplassen kunnen rijden, en kunnen presteren op droog wegdek. Daarom is het goed om de Pneumant winterbanden te vergelijken met de banden van de overige merken. Aan de hand van het bandenlabel kun je direct de belangrijkste eigenschappen van de banden zien en vergelijken. De grip op nat wegdek staat hierbij vermeld, maar ook de rolweerstand die bepalend is voor het brandstofverbruik. Tot slot staat ook de geluidsemissie op het label. Leg je de eigenschappen naast de prijs en bekijk je wat het belangrijkst voor jou is tijdens het rijden? Dan vind je al snel de band die bij je past. Wil je de optimale prestaties hebben van de nieuwe banden? Zorg dan voor de juiste bandenspanning en controleer deze met regelmaat. De bandenspanning is bepalend voor zowel de prestaties als de levensduur van de banden onder de auto. Ongeacht van welk merk je banden koopt.

Pneumant winterbanden laten bezorgen

Heb je de Pneumant winterbanden gevonden die je zocht? De prijs die in beeld staat, is prijs die je betaalt. De btw en verzendkosten zitten namelijk al in de prijs bij ons. Je kunt tijdens het bestellen direct een montagepartner bij jou in de buurt kiezen die de banden monteert tegen een kleine vergoeding. Wil je niet alleen de beste banden tegen aantrekkelijke prijzen, maar ook gemak bij het online bestellen van banden en velgen? Dan kies je voor autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave