Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Pneumant Zomerbanden

Pneumant zomerbanden, jarenlange ervaring biedt kwaliteit

Pneumant zomerbanden staan garant voor kwalitatief goede banden die lang meegaan. Dit komt door de jarenlange ervaring van bandenproducent Pneumant. Pneumant bestaat sinds 1908. Pneumant is een relatief onbekend autobandenmerk omdat banden van dit merk tot voor kort alleen in Duitsland en Oostenrijk werd verkocht. Nu is de band bezig met een opmars in Nederland. De prijskwaliteitsverhouding kun je het beste vergelijken met die van Barum. In 2015 werd Pneumant overgenomen door Goodyear, een van de marktleiders op de bandenmarkt. Dit heeft gezorgd voor meer middelen, meer innovaties en mogelijkheden en de banden worden nog altijd onder de naam van Pneumant zelf verkocht. Pneumant maakt overigens niet uitsluitend autobanden, het merk maakt veel meer verschillende producten voor de internationale markt.

Pneumant zomerbanden, een sterke keuze in de zomer

Zomerbanden zijn op hun best als de temperaturen boven de vijftien graden uitkomen. Tijdens warme temperaturen wordt de grip op het wegdek verbeterd en wordt de remweg zo verkort. Een winterband heeft tijdens die warme temperaturen dan een veel langere remweg. Nog een voordeel van de zomerband is dat hij van alle bandensoorten het minst hard slijt. Het rubber is heel hard en slijt dus niet zo snel vanwege de rubbersamenstelling die speciaal ontwikkeld is voor het rijden in de zomer. Door deze speciale rubbersamenstelling kun je gewoon jouw eigen rijstijl aanhouden, ook wanneer het asfalt aanzienlijk warmer is. De Pneumant zomerbanden staan daarnaast bekend als banden met een lagere geluidsemissie, veel grip biedt tijdens het rijden en banden die in alle soorten en maten te vinden zijn, waardoor het makkelijker wordt om een band voor jouw auto te vinden. Op het bandenlabel van de banden vind je de specifieke eigenschappen per band van dit merk.

Schaf Pneumant zomerbanden aan

Is het tijd geworden om zomerbanden te bestellen? Bekijk dan de bandenmaat van de huidige banden, zodat je zeker weet welke maat je moet hebben voor de nieuwe banden. De bandenmaat is gewoon op de band af te lezen wanneer deze op de auto gemonteerd is. In onze winkel vind je verschillende modellen en merken waaruit je direct kunt kiezen. Maak je geen zorgen over de montage, want die kun je bij ons gewoon direct mee bestellen. In de lijst vind je verschillende servicepartners bij jou in de buurt die de banden op locatie of aan huis kunnen monteren. Aantrekkelijke prijzen en een breed aanbod, dat is waarom je voor autobandenmarkt.nl kiest.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave