Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Rotalla All season banden

Rotalla all seasons banden, hoge standaard uit China

Rotalla is een van de merken uit Azië waarbij nagedacht is over de keuzes die gemaakt werden. Zo was het een van de merken die zonder enig probleem banden aan kon bieden op de Europese markt omdat de autobanden van dit merk al voldeden aan de hoge standaard die geldt. Niet verrassend overigens, want de fabrieken werden in de jaren ’80 volledig vernieuwd waarbij direct geïnvesteerd werd in machines, kennis en vakmanschap vanuit Duitsland en de Verenigde Staten om zo direct door te stoten naar het hoogste niveau, zonder de betaalbaarheid van de banden uit het oog te verliezen. Er zijn veel innovaties geweest op het gebied van winterbanden en zomerbanden, maar Rotalla all seasons banden zijn nog niet ontwikkeld. Zodra dit gebeurt, werken we uiteraard direct het aanbod aan banden bij. Tot die tijd vind je vierseizoenenbanden van andere merken die ook zeker vergeleken kunnen worden op basis van de prijs en het bandenlabel per band.

Rotalla all seasons banden vergelijken in de shop

Lang niet alle bandenfabrikanten hebben op dit moment al vierseizoenenbanden in het aanbod opgenomen. Dat is niet zo vreemd: vierseizoenenbanden hebben lange tijd een slechte naam gehad en er was niet veel vraag naar. Pas op het moment dat er nieuwe rubbersamenstellingen gevonden werden die zich beter hielden bij hoge én lage temperaturen, kwam de weg open te liggen. Door aanpassingen op het loopvlak presteerden de banden binnen de eisen die gesteld worden in Europa. Wanneer je de goede afmetingen invoert voor de banden die je nodig hebt, kun je direct alle beschikbare modellen vergelijken. Kijk hierbij vooral naar het bandenlabel per band. Hierop staan de belangrijkste eigenschappen van de banden vermeld zodat het makkelijker wordt om de banden te vinden die voldoen aan jouw eigen eisen, of jouw budget.

Rotalla all seasons banden gratis laten bezorgen

Online banden bestellen is handig, maar niet wanneer je vervolgens zelf op zoek moet naar een garage waar de banden gemonteerd kunnen worden. Daarom hebben we dit al voor je geregeld. Je kunt tijdens het bestellen van de banden direct kiezen voor een servicepartner die de banden voor je kan monteren tegen een kleine vergoeding. Dat is niet het enige voordeel: wanneer je meer dan twee banden bestelt, zorgen wij ervoor dat de bestelling gratis aan huis geleverd wordt. Of bij de servicepartner wanneer je de banden daar wilt laten monteren. Wil je een breed aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen en met goede voorwaarden? Dan koop je jouw nieuwe banden op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave