Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Rotalla RH01

Banden van het merk Rotalla staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo is de Rotalla RH01 is een uitstekend presterende band tegen een scherpe prijs. De band heeft een solide design met een gewelfde groef. Ontworpen voor een gereduceerd geluidsniveau en garandeert u op deze manier dus een comfortabele rit. De band heeft bewezen bij hoge snelheden prima te presteren en uw auto veilig in balans te houden. Ook in natte omstandigheden kunt u met een gerust hart op deze band rekenen. Ze zijn dus een goedkope maar veilige optie. Veilig en snel kopen doet u op autobandenmarkt.nl. Uiteraard hebben wij zowel zomerbanden als winterbanden op voorraad in uiteenlopende maten.

De Rotalla RH01 band is beschikbaar in 36 verschillende maten in H en V, van 14 tot 16 inch. De RH01 heeft, net zoals de RH02 een asymmetrische patroon met vier groeven. Dit zorgt ervoor dat de water afvoer significant wordt verbeterd. De band is ontworpen met een zogenoemd "five frequency pattern" wat ervoor zorgt dat de band bijna geruisloos over het wegdek zoeft. Het gesloten schouder patroon geeft toegevoegde grip en een gebalanceerde wegligging in bochten. Een van de gangbare maten die wij beschikbaar hebben is de 215/55 R16, onze medewerkers adviseren uw graag vrijblijvend over de beste keuze voor uw auto. Uiteraard kunt u bij autobandenmarkt.nl ook terecht voor velgen voor uw Rotalla banden.

Rotalla RH01 bestelt u snel en veilig online

Autobandenmarkt.nl is de grootste banden retailer van Europa en leveren daarom vliegensvlug vanuit onze uitgebreide voorraad. U kunt uw bestelling bij u in de buurt laten monteren aangezien wij meer dan 1900 partners hebben die dit graag op een professionele manier voor u doen.

Rotalla

U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van meer dan 100 verschillende merken en meer dan 25000 profielen. Wanneer u twee of meer banden besteld leveren wij bovendien zonder verzendkosten.