Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Rotalla Winterbanden

Rijd veilig door de sneeuw met Rotalla Winterbanden

Rotalla is een bandenproducent die klein is begonnen, zoals zoveel bandenbedrijven. Ze hadden als doel om meer veiligheid te bieden aan autobestuurders. Het was voor hen belangrijk dat de bestuurders veilig thuis konden komen, ook tijdens winterse weersomstandigheden. Daarom heeft Rotalla geïnvesteerd in onderzoek en nieuwe technologieën voor de Rotalla winterbanden, maar ook de zomerbanden en vierseizoenenbanden. Ze wilden goede, professionele banden produceren voor elk type auto, maar ook voor industriële voertuigen.

Rotalla Winterbanden, veilig door de sneeuw

De winterbanden van Rotalla hebben een speciaal patroon dat is ontworpen om goede grip en tractie te hebben in de sneeuw en op ijzige wegen. De banden zijn gemaakt van een speciaal rubber dat flexibel blijft wanneer het buiten vriest. Een goed stel winterbanden is erg belangrijk tijdens de winter. Dat is belangrijk voor wanneer het plotseling gaat sneeuwen. Of wanneer je opstaat en er ijzel op de weg blijkt te liggen. Dan moet je op een veilige manier je bestemming kunnen bereiken. Met een zomerband kom je weinig vooruit. Het is echt belangrijk om winterbanden onder je auto te hebben liggen, zodat je goede grip hebt op de gladde wegen en een verantwoorde remafstand behoudt. Bij autobandenmarkt.nl verkopen we verschillende type en maten winterbanden van Rotalla. Kies de maat die bij je auto past. Welke type wil je? Ik licht hieronder graag twee goede winterbanden van Rotalla toe.

De winterbanden van Rotalla

We hebben de volgende winterbanden van Rotella in ons aanbod:

- Rotalla Ice-Plus SR1

- Rotalla Ice-Plus S210

- Rotalla Ice-Plus S110

- Rotalla Ice-Plus S220

Rotalla biedt vier onderscheidende patronen. De S110, S210 en S220 bevatten, naast de recent geïntroduceerde SR1, een dun loopvlakpatroon met aanzienlijk diepere groeven voor verhoogde grip op de weg zodat u niet weg slipt op een glad wegdek. Het Rotalla S110-patroon is momenteel verkrijgbaar in 55 PCR T/H van 13 tot 16 inch. Het asymmetrische patroon S210 is beschikbaar in 33 H- en V-nominale maten in de 35-65-serie (15 tot 19 inch), terwijl het S220-patroon 13 opties voor 4×4 en SUV-voertuigen in 16 tot 20 inch heeft. Het model SR1 is momenteel verkrijgbaar in vier bestelmaten van 12 tot 14 inch. Zoekt u winterbanden van goede kwaliteit? Test de Rotalla winterbanden dan zelf! Uw eigen ervaring is goud waard. Het is zeker aan te raden om eens aan de winterbanden van Rotalla te denken. De onderscheidende en professionele kwaliteit zijn aantrekkelijke kwaliteiten aan deze banden. Zoek dus snel uw maat om de bijbehorende prijzen te vinden.  

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave