Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Rotalla Zomerbanden

Rotalla zomerbanden, moderne banden uit China

Rotalla zomerbanden worden gemaakt in China en vallen onder de kwaliteitsbanden waar het merk zelf bekend om staat. Dat is goed te zien aan de fabriek waar de banden gemaakt worden. Deze is volledig gemoderniseerd en voorzien van testapparatuur uit landen zoals Duitsland en Japan. Daardoor is het behalen van een hoge standaard zeker haalbaar. De eigenschappen van de banden komen sterk naar voren uit de meeste testen, en de banden voldoen uiteraard aan de Europese en internationale regelgeving. Deze Rotalla zomerbanden zijn verkrijgbaar in veel uiteenlopende maten waardoor je altijd een band voor jouw auto kunt vinden. Dat is een van de redenen voor het grote succes geweest: De banden worden namelijk over heel de wereld verkocht en de vraag naar deze banden blijft stijgen.

Rotalla zomerbanden voor jouw auto vinden

Wanneer er zoveel verschillende banden zijn, kan het lastig worden om de band te vinden die bij jouw auto en rijstijl past. Begin daarom eens met het kijken naar het bandenlabel. Hierop vind je de informatie die relevant is voor de banden die je voor je te zien krijgt. Zo kun je kijken naar de banden met de laagste rolweerstand, om zo te besparen op de brandstof. Daarnaast kun je ook kijken naar de grip op nat wegdek of het geluid dat van de banden naar de auto komt tijdens het rijden. Hoe stiller de band is, hoe hoger het comfort zal zijn. De Rotalla Secula E-Pace scoort met 69dB een prima score op dat gebied, zeker omdat de overige eigenschappen van de band ook bijzonder sterk zijn, helemaal wanneer je de prijs naast de eigenschappen van de band zet.

Rotalla zomerbanden lokaal laten monteren

De Rotalla zomerbanden komen goed uit de testen, en bij ons kun je ook direct zien wat de klanten die je voor waren van de band vonden tijdens het gebruik. Op die manier wordt het net wat makkelijker om een goede keuze te maken. Wil je er zeker van zijn dat je direct kunt profiteren van de nieuwe banden, bestel dan direct montage mee bij je bestelling. Je kunt kiezen uit lokale servicepartners die de banden bij jou aan huis kunnen monteren, of in een garage bij jou in de buurt. Met de sterke prijzen en het brede aanbod ben je aan het goede adres, zeker wanneer je weet dat twee of meer banden altijd gratis bezorgd worden door autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave