Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

RUD sneeuwkettingen

RUD sneeuwkettingen

RUD sneeuwkettingen

RUD sneeuwkettingen, wanneer kwaliteit telt

Er zijn mensen die af en toe sneeuwkettingen nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat zij eens per jaar op wintersport gaan. Maar er zijn ook mensen die wat vaker in de omstandigheden terechtkomen waarin het handig is om sneeuwkettingen achterin de auto te hebben. Voor de laatste groep mensen is het belangrijk dat er gekozen wordt voor kwaliteit. Wanneer je de kettingen vaker moet monteren en demonteren voor en na het gebruik, dan slijten de materialen eerder. Heb je de kettingen vaker nodig, dan is het van groot belang dat deze gemakkelijk te monteren zijn. Dat is waar de RUD sneeuwkettingen het verschil maken. Dit zijn kwalitatieve sneeuwkettingen die door en door getest zijn, die gemakkelijk te monteren zijn en die verschillende prijzen gewonnen hebben, waaronder prijzen van de ANWB. Daarmee is dit een geschikt product voor de mensen die vaker sneeuwkettingen nodig hebben dan eens per jaar.

RUD sneeuwkettingen voor alle voertuigen

De RUD sneeuwkettingen onderscheiden zich op nog meer punten. Zo is er een complete Centrax V lijn ontwikkeld die speciaal ontworpen is voor de zwaardere wagens, zoals de SUV, 4x4 en bestelbussen. Deze lijn kost uiteraard wat meer, maar is geschikt voor het veel grotere gewicht dat overgebracht moet worden van de band via de sneeuwkettingen naar de weg. Dat betekent concreet dat er veel minder risico is op slippen en beschadiging, maar ook minder risico op het vervormen van het materiaal van de kettingen tijdens het rijden. En dat is bijzonder praktisch. Uiteraard zijn er ook RUD sneeuwkettingen te verkrijgen voor de normale personenwagens. Dit zijn de overige productielijnen, waaronder de Centrax, de Grip en de Hybrid. Deze liggen in het normale prijssegment en zijn nog steeds veel goedkoper dan de bekeuringen die je krijgt wanneer je zonder sneeuwkettingen een ongeluk veroorzaakt in een gebied waar sneeuwkettingen aangeraden worden.

RUD sneeuwkettingen direct online bestellen

Heb je weinig ervaring met sneeuwkettingen, let dan op de volgende punten. Sneeuwkettingen worden alleen gemonteerd op de assen die aangedreven worden. Daarnaast zijn de kettingen bedoeld voor het rijden van kleine afstanden met een lage snelheid. Monteer de kettingen zorgvuldig zodat deze de velgen en de auto niet beschadigen tijdens het rijden. Bestel vandaag nog jouw RUD sneeuwkettingen zodat je rustig kunt oefenen met het monteren van de kettingen op jouw auto. Bestel je via autobandenmarkt.nl, dan kun je gebruikmaken van de scherpe prijzen, het brede aanbod en uiteraard de korte levertijden van de producten.