Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Sava Zomerbanden

Sava zomerbanden, innovatie door ontwikkeling

Sava Tires is van oorsprong een bandenfabrikant uit Slovenië. Hoewel de naam Sava Tyres pas in 1998 gebruikt werd, was het bedrijf al actief met het produceren van rubber in 1920. Tegenwoordig is het een van de grootste en meest succesvolle bedrijven in Slovenië en telt het meer dan 1400 werknemers en worden jaarlijks veel autobanden gemaakt. De echte expansie van het bedrijf begon in 2004, toen Sava overgenomen werd door Goodyear. Hierdoor kwamen er veel meer middelen vrij om onderzoek te doen en nieuwe innovaties door te voeren. De Sava zomerbanden worden nog altijd in Slovenië gemaakt, maar het bedrijf heeft meer capaciteit dankzij de overname en heeft meer mogelijkheden om innovaties door te voeren. Hierdoor hebben de zomerbanden van Sava een lagere geluidsemissie dan veel banden in dezelfde prijscategorie en dat maakt de banden interessant voor de mensen die langere afstanden moeten rijden. Het comfort tijdens het rijden wordt immers aanzienlijk hoger wanneer het stiller is in de auto.

Sava zomerbanden voor de mensen die kwaliteit willen

Wil je de beste prestaties hebben in de zomer tijdens het rijden, ook wanneer de temperaturen hoger liggen dan gemiddeld? Dan zijn de Sava zomerbanden een goede keuze. Zij blijven wendbaarheid bieden en de optimale grip biedt de mogelijkheid om een sportieve rijstijl aan te houden, ook tijdens de zomers. Wat echt belangrijk geweest is voor het succes van de banden, is dat de Perfecta en Intensa HP banden, twee van de zomerbanden van dit merk, in alle soorten en maten te verkrijgen zijn, waardoor het gemakkelijk wordt om een band te vinden die op jouw auto past. Beide modellen presteren sterk in de zomer en houden rekening met de neerslag die in Nederland valt wanneer het eenmaal zomer is. Heb je een grotere wagen, zoals een vrachtwagen, ook dan heeft Sava de banden voor je klaarstaan: De Trenta is speciaal ontwikkeld voor de grotere voertuigen, zoals bestelbussen en vrachtwagens.

Direct jouw Sava zomerbanden bestellen

Weet je de maat van jouw banden, dan kun je direct bekijken welke banden op jouw auto passen. De bandenmaat van de huidige banden is afleesbaar aan de buitenzijde van de band, en is bijvoorbeeld 195/65/R15. Zie je een code in dit format, dan weet je de bandenmaat en kun je direct jouw nieuwe zomerbanden bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je niet alleen aantrekkelijke prijzen, je hebt er ook de mogelijkheid om direct een servicepartner te kiezen voor het monteren van de banden bij jou in de buurt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave