Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Semperit Winterbanden

Uitstekende prestaties met Semperit Winterbanden

Bent u al bekend met Semperit Winterbanden? Waarschijnlijk wel. Het is een zeer bekend merkt dat wordt geprezen om de uitstekende prestaties van zijn banden. Semperit is een bandenfabrikant uit Oostenrijk. Deze bandenproducent is aan het begin van de 20e eeuw opgericht en is tegenwoordig een onderdeel van het grote bandenconcern Continental AG. De winterbanden van Semperit worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteiten. De hoogwaardige technologieën die zijn gebruikt bij de productie van de banden zorgen voor een goede controle op de weg, ongeacht het winterse weer.

De kwaliteiten van Semperit winterbanden

Semperit winterbanden worden veelvuldig gewaardeerd. Hieronder volgt een korte toelichting op de kwaliteiten van de winterbanden van Semperit. Bij autobandenmarkt.nl vindt u de volgende winterbanden van Sempirit:

- Semperit Master Grip;

- Semperit Master Grip 2;

- Semperit Master Grip 3;

- Semperit Van Grip;

- Semperit Van Grip 2;

- Semperit Speed Grip;

- Semperit Speed Grip 3.

Semperit Master Grip

De Semperit Master Grip is een goede winterband in de bandenmarkt van vandaag. Er zijn talrijke tests die dit laten zien en onderstrepen. Deze band presteert altijd uitstekend. De Master Grip kreeg een topscore in de Winterbanden test van 2012 van het Duitse ADAC. Deze score was gebaseerd op de aquaplanning en de eigenschappen van de band bij het rijden door sneeuw. Deze band presteert ook goed bij het rijden over droge wegen. De Master Grip winterband van Semperit is een superieure band, met name voor kleine, compacte auto’s.

Semperit Speed Grip 2

Een andere winterband die sterk wordt aanbevolen is de Semperit Speed Grip 2. Deze winterband is speciaal bedoeld voor sportwagens en SUV’s, zoals de naam al doet denken. Het Duitse ADAC is ook overtuigd van deze winterband in hun jaarlijkse bandentest uit 2011. De Speed Grip 2 wordt met name gewaardeerd om het lage brandstofgebruik, wat in deze doelgroep altijd een prioriteit is geweest. Het grote aantal lamellen op de band met de grijpranden zorgen ervoor dat de band meer grip op de weg krijgt. Daardoor is deze band ideaal voor het rijden over besneeuwde wegen.

Semperit Van Grip 2

Heeft u een bestelwagen of een andere bedrijfswagen? Dan heeft Semperit voor u een speciale band ontwikkeld: de Semperit Van Grip 2. Deze band is speciaal ontwikkeld voor wagens met een hogere belasting. Zelfs met een zware lading kan deze band veilig door sneeuw en over ijs rijden. Bij autobandenmarkt.nl kunt u de Semperit winterbanden kopen voor zeer concurrerende, lage prijzen. Vul uw bandenmaat in en krijg meteen een overzicht van de Semperit banden met bijbehorende prijzen. De banden worden gratis bezorgd.  

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave