Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Snö Pro sneeuwkettingen

Snö Pro sneeuwkettingen


Snö Pro sneeuwkettingen

Snö Pro sneeuwkettingen, gemak tijdens de wintersport

Snö Pro is een van de fabrikanten die niet alleen sneeuwkettingen maakt. Er wordt dagelijks gewerkt aan producten die het de consument makkelijker kunnen maken in de winter, ook tijdens het rijden. Het idee van het bedrijf is simpel. Wanneer je een lange tijd gereden hebt om op de locatie van de wintersport aan te komen, ben je moe. Dan heb je weinig zin om met koude handen en slechte aanwijzingen aan de slag te gaan met het monteren van sneeuwkettingen, die regelmatig opnieuw gespannen moeten worden. Daarom hebben de Snö Pro sneeuwkettingen een zelfspanner waardoor de spanning altijd optimaal is. Met een makkelijke release is de ketting ook zo weer van de band verwijderd. Daarnaast werkt het bedrijf aan het maken van zo eenvoudig mogelijke instructies, zodat ook de laatste kilometers van de reis richting de wintersport weer leuk wordt. Niet alleen voor jou, maar voor het hele gezin natuurlijk.

Snö Pro sneeuwkettingen, gemak en kwaliteit

Wanneer je kiest voor sneeuwkettingen, wil je zeker weten dat je ook daadwerkelijk grip hebt na het monteren van de sneeuwkettingen. Met de Snö Pro sneeuwkettingen is dat zeker het geval. Dankzij de Snö Pro sneeuwkettingen kun je namelijk altijd verder. De grip die je krijgt tijdens het rijden met sneeuwkettingen heeft namelijk vooral te maken met de spanning van de ketting om de band. Een te losse sneeuwketting werkt niet en brengt schade toe aan de auto en de velg. Een te strakke ketting kun je niet rond de band monteren. Dankzij de automatische spanner op de Snö Pro kettingen hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. En laten we eerlijk zijn, het scheelt ook nog eens zoeken naar gereedschap in de auto die ergens tussen de bagage geraakt is tijdens het rijden.

Snö Pro sneeuwkettingen direct laten bezorgen aan huis

Heb je weinig ervaring met het monteren van sneeuwkettingen? Dan kunnen de Snö Pro sneeuwkettingen nog zo handig zijn, je blijft wat onzeker. Daarom raden we aan dat de kettingen ruim voortijds besteld worden. Zo geef je jezelf de tijd om nog wat rustig te oefenen met de montage voordat je op wintersport vertrekt. Wanneer je weet hoe alles werkt, wat je nodig hebt en waar je op moet letten tijdens het monteren en demonteren, wordt het een stuk makkelijker om direct aan de slag te gaan met de wintersport. Alles wat je voor jouw auto nodig hebt, vind je snel en gemakkelijk op autobandenmarkt.nl, tegen scherpe prijzen.