Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Sunny Winterbanden

Sunny Winterbanden, de meest betaalbare banden met goede kwaliteit

Sunny winterbanden behoren tot de meest betaalbare winterbanden in de bandenmarkt. De betaalbare prijs van deze banden betekent niet dat er wordt bespaard op de kwaliteit. Veiligheid is namelijk een belangrijke prioriteit van Sunny. Dit blijkt onder andere uit de goede prestaties op zowel droge als natte wegen. Dit komt naar voren uit verschillende tests. De winterbanden van Sunny wordt gemaakt van een moderne silica samenstelling, waardoor de banden goede prestaties laten zien tijdens winters weer.

Sunny winterbanden, voor de prijsbewuste kopers

Sunny doelt met deze banden vooral op de prijsbewuste kopers. De banden die Sunny produceert leveren goede prestaties qua brandstofbesparing en beperking van de slijtage van de banden. De selectie aan winterbanden van Sunny is bij autobandenmarkt.nl erg groot. Bekijk dus ons assortiment met aantrekkelijke prijzen en bestel nog vandaag nieuwe, betaalbare winterbanden van goede kwaliteit bij autobandenmarkt.nl.

Over Sunny

Sunny is een Chinese bandenproducent. Het is onderdeel van de China Tyre & Rubber Co. Sunny Tyres. Dit is een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld, mede door de grote afzetmarkt in China. Ze produceren meer dan 48 miljoen banden per jaar in drie fabrieken. De banden van Sunny en andere merken die in dezelfde fabrieken worden geproduceerd, worden naar meer dan 120 landen wereldwijd gedistribueerd. Sunny produceert banden in verschillende categorieën:

- Ultra-high performance banden.

- Lichte vrachtwagenbanden.

- Banden voor personenauto’s.

- Crossover banden.

- SUV-banden.

- En natuurlijk winterbanden.

Sunny voert strenge testen uit om de kwaliteit van de banden te garanderen. Daardoor kunt u vertrouwen op de kwaliteit van de Sunny banden die u koopt. Ze produceren al meer dan 25 jaar autobanden en hebben veel geïnvesteerd in technologische ontwikkeling en het ontwerp van de banden. Deze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot meer dan 26 verschillende soorten gepatenteerde banden technologieën. Hier zijn een paar voorbeelden van onze bestverkopende winterbanden van het merk Sunny:

Sunny SN3830 Winterband

Deze winterband is een betrouwbare winterband. Hij rijdt veilig en comfortabel, vooral bij slecht winters weer. De band biedt een goede tractie op zowel nat als droog wegdek. Deze band heeft diepe groeven langs de omtrek van de band, die helpen om water goed weg te leiden. De blokken op het profiel zijn verbeterd om effectief door sneeuw te rijden. De band biedt een goede stabiliteit bij hoge snelheden dankzij het sterke middenblok en doordat de geavanceerde samenstelling van de band erg flexibel is. Een andere populaire Sunny winterband is de Sunny Wintermax NW611. Bekijk ook vooral deze band in de webshop van autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave