Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Sunny Zomerbanden

Sunny zomerbanden, een budgetband uit China

Sunny zomerbanden worden gemaakt door de China Tire & Rubber Co., Ltd groep. Dit bedrijf heeft in 1988 Sunny als bandenmerk op de markt gezet om zo de strijd aan te kunnen gaan met de overige budgetbanden. Dat is dan ook het eerste dat opvalt. De prijzen van de banden zijn laag en dat heeft ervoor gezorgd dat de banden inmiddels in meer dan 100 landen over heel de wereld verkocht worden. De banden voldoen uiteraard aan de Europese eisen en zijn voorzien van een bandenlabel zodat de meest belangrijke eigenschappen direct naar voren komen tijdens het bekijken van de banden. Aangezien de banden in uiteenlopende maten te verkrijgen zijn, is de kans bijzonder groot dat je banden van Sunny kunt vinden voor jouw auto voor de volgende zomer. Of dat nou voor een personenauto is, of een grote SUV, of een bestelbus.

Sunny zomerbanden vergelijken op het internet

Hoewel de Sunny zomerbanden tot de budgetbanden gerekend worden, mag je ook rekenen op prestaties. Er is veel tijd en aandacht besteed aan het opzetten van een slim profiel met extra groeven voor het afvoeren van het water op het wegdek in de zomerperiode. Daarnaast is er een speciale rubbersamenstelling opgesteld om ervoor te zorgen dat de banden niet snel slijten, zo merkte ook de ADAC op tijdens het uitvoeren van de vele testen. Het vergelijken van de banden is tegenwoordig erg eenvoudig. Je kunt aan de hand van het bandenlabel direct zien wat de rolweerstand van een band is, net als het geluidsemissieniveau en de grip op het natte wegdek. Aangezien de prijzen van de banden ook in beeld staan op hetzelfde moment, wordt het nog makkelijker om de band te vinden die bij jouw eisen, of jouw budget past

Sunny zomerbanden direct laten monteren op de auto

Het vergelijken en bestellen van de verschillende banden is makkelijker geworden dankzij het internet, maar de service gaat verder dan dat. Wanneer je twee of meer banden bestelt via de website, zorgen wij ervoor dat de banden gratis bezorgd worden aan huis, of bij een van de servicepartners die de banden tegen een kleine vergoeding op de auto kan monteren. Op die manier kun je direct genieten van jouw aankoop en veilig de straat op. De aantrekkelijke prijzen en het brede aanbod aan banden en velgen van autobandenmarkt.nl maakt het voor elke automobilist makkelijker om te genieten van elk uur in de auto.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave