Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Toyo Winterbanden

Toyo Winterbanden: Een variëteit aan winterbanden om hoge snelheden mee te halen

Winterbanden zijn niet alleen om veilig door sneeuw te rijden. Met winterbanden onder uw auto kunt u ook op een veilige en verantwoorde manier over ijs, ijzel, door modder en andere koude weersomstandigheden rijden. Toyo Winterbanden zijn gemaakt om alle winterse omstandigheden te kunnen trotseren. De winterbanden van Toyo zijn voorzien van een verbeterde tractie-technologie, waardoor een band betere grip heeft op de weg. Deze grip is ook belangrijk om een korte remafstand te garanderen. De tractie blijft goed bij lage temperaturen, zelfs met een dunne laag ijs over de weg (ijzel). Toyo neemt de veiligheid op de weg erg serieus, met name bij winterbanden is dit een belangrijk punt. Toyo winterbanden zijn een van de meest technisch geavanceerde banden voor uw auto. De banden van Toyo zijn uniek, omdat ze hun winterbanden uitgebreid testen en de ervaring verwerken in het verder optimaliseren van de banden. De winterbanden van Toyo geven een goede veiligheid op de snelweg. Ook als u met hoge snelheden rijdt, gedurende de koudere wintermaanden. De banden presteren overigens ook goed tijdens een plotseling besneeuwde ochtend.

Over Toyo

Toyo is een bandenbedrijf dat is opgericht in 1945 in Japan. Het is uitgegroeid tot een bandenproducent die over de hele wereld banden verkoopt, met fabrieken verspreid over de hele wereld, waaronder in Nederland. Toyo produceert, naast banden voor personenauto’s, ook banden voor SUV’s, offroad auto’s en de motorsport. Toyo is erg toegewijd aan de kwaliteit en prestaties van de banden, goede klantenservice en innovatie.

Toyo Winterbanden, goede controle bij hoge snelheden

Toyo is een respecteerde Japanse fabrikant die kwalitatief hoogwaardige banden produceert. Deze banden zijn voor een variëteit aan voertuigen. Na de oprichting in Japan, heeft Toyo door de jaren heen een sterke aanwezigheid gecreëerd in Europa. Toyo produceert verschillende modellen banden voor specifiek de Europese markt. Deze fabrikant gebruikt geavanceerde technologieën en materialen om banden te produceren van toonaangevende kwaliteit, zoals onder andere voor Renault, Mazda, Audi en Mitsubishi. U kunt deze banden ook kopen. Bestel ze vandaag nog bij autobandenmarkt.nl, want hier vindt u de beste prijzen voor winterbanden van Toyo.

Toyo Snowprox Winterbanden

De Toyo Snowprox lijn is speciaal ontworpen om hoge snelheden mee te halen op Europese snelwegen. De onlangs geïntroduceerde Snoprox S943 geeft stabiliteit en comfort voor kleine, compacte en middelgrote personenauto’s. De Toyo Snowprox S953 levert daarentegen juist uitstekende prestaties voor middelgrote en grotere auto’s wanneer deze met hoge snelheden rijden. Toch is de Snowprox S942 een van de meest populaire winterbanden van Toyo. Deze band zorgt voor een betrouwbare controle en stabiliteit bij hoge snelheden en in winterse weersomstandigheden. Voor SUV’s bevelen we graag de Toyo Open Country W/T aan. Deze band wordt onder andere door Audi gebruikt als voor het Audi Q7-model. Heeft u een bedrijfsauto/bestelwagen? Dan is de Toyo H09 de winterband voor u. U zult zeker de voordelige prijzen kunnen waarderen van Toyo winterbanden bij autobandenmarkt.nl. Het maakt niet uit welk model u kiest. Bekijk ons brede assortiment, aantrekkelijke prijzen en profiteer van de gratis verzending.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave