Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Tristar Zomerbanden

Tristar zomerbanden, eigenschappen die het verschil maken

Tristar staat bekend als een bandenmerk dat sterker geworden is door de verschillende samenwerkingen. Het laat de spierballen zien op het gebied van winterbanden, maar dankzij alle innovaties en aanpassingen scoren de zomerbanden ook bovengemiddeld. De banden vallen net boven de budgetklasse, maar hebben nog steeds scherpe prijzen wanneer ze vergeleken worden met de A-merken op de bandenmarkt van nu. De eigenschappen van de banden verschillen echter niet veel met de top en dankzij de uiteenlopende maten van bijvoorbeeld de Tristar Sportpower wordt het bijzonder aantrekkelijk om eens verder te kijken naar de banden die door dit bandenmerk op de markt gebracht zijn.

Tristar zomerbanden vergelijken op het internet

Wanneer je op zoek bent naar een zomerband voor jouw auto, is het belangrijk om op zoek te gaan naar de band die jou kan bieden wat je zoekt. Dit kun je doorgaans gemakkelijk aan het bandenlabel zien. Dit label is verplicht tegenwoordig en op onze website kun je alle banden met hun label onder elkaar zien. Je kunt hierbij letten op het brandstofverbruik door de band te zoeken met de laagste rolweerstand. Of de band met de meeste grip op nat wegdek. Een factor die een grote rol speelt voor het comfort in de auto tijdens het rijden, is het geluidsemissieniveau. Hoe stiller een band is, hoe groter het comfort is tijdens het rijden, zeker bij langere afstanden of met veel mensen in de auto. Let er wel op dat de eigenschappen van de banden alleen optimaal naar voren komen bij de juiste bandenspanning. De juiste druk in de band zorgt er ook voor dat de banden veel langer meegaan. Zo hoef je niet binnen korte tijd weer langs te komen voor banden.

Tristar zomerbanden direct bestellen en laten monteren

Heb je de banden gezocht die je wilt hebben, en bestel je er meer dan twee? Dan staan wij voor de leveringskosten. We bezorgen de banden gratis bij jou aan huis, of bij een servicepartner wanneer je gekozen hebt voor directe montage via de website. Zo weet je zeker dat je voor een klein bedrag de banden bij jou in de buurt kunt laten monteren en kun je direct profiteren van jouw nieuwe banden. Het brede aanbod en de sterke service hebben ervoor gezorgd dat steeds meer Nederlanders de weg weten te vinden naar nieuwe banden tegen scherpe prijzen, uiteraard op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave