Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Uniroyal All season banden

Uniroyal all seasons banden, van de maker van de regenband

Uniroyal staat bekend als de maker van de regenband. De banden die meer water afvoeren tijdens het rijden waardoor aquaplaning geen kans krijgt. Uniroyal is de nieuwe naam sinds 1961 van United States Rubber Company en maakt banden die over heel de wereld verkocht worden. De bandenfabrikant heeft dan ook meer dan 100 jaar ervaring met het maken van rubberproducten. In feite kun je nog meer ervaring toedichten aan het merk omdat het samengegaan is met BF Goodrich, waardoor nog meer kennis en innovatie in het productieproces opgenomen zijn. Daardoor konden de Uniroyal all seasons banden als een van de eerste banden op deze markt verkocht worden met een indrukwekkend bandenlabel. En zoals je mag verwachten van Uniroyal is het vooral de grip van de banden waar punten gescoord worden. Op het label en tijdens het gebruik van de banden.

Uniroyal all seasons banden zelf vergelijken

De keuze voor een vierseizoenenband is een belangrijke keuze. Het is namelijk niet zo dat je slechts een bepaald gedeelte van het jaar op de banden rijdt. De banden blijven heel het jaar door onder de auto zitten en dat betekent dat je hier gerust wat hogere eisen aan mag stellen. Het is namelijk zo dat jouw eisen bepalen welke band het beste bij je past. Wanneer je de juiste afmetingen van de banden invoert, krijg je alle Uniroyal all seasons banden te zien die geschikt zijn. In het overzicht zie je direct ook de prijs per band inclusief btw en het bandenlabel, zodat het ook echt mogelijk wordt om te vergelijken. Op het label vind je de rolweerstand, de grip op nat wegdek en ook de mate waarin er geluid van de banden komt tijdens het rijden.

Uniroyal all seasons banden online bestellen en laten bezorgen

Heb je de banden gevonden die bij jouw auto passen en voldoen de banden aan de eisen en jouw budget? Dan kun je deze direct bestellen. In het proces kun je ook een lokale servicepartner kiezen die de banden direct voor je kan monteren. Deze kan je ook vertellen wat de beste bandenspanning is voor de banden, zodat de prestaties en de levensduur van de nieuwe banden geoptimaliseerd worden. Kijk dit vooral met enige regelmaat na om onnodige slijtage van de banden te voorkomen. Kies bij het bestellen van banden voor een breed aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen en met goede voorwaarden. Kies voor de bandenwinkel van Nederland: autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave