Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

De referentie in de regen. De nieuwe RainSport 5

De referentie in de regen.
De nieuwe RainSport 5

De nieuwe RainSport 5 is gemaakt voor uitzonderlijke prestaties op nat wegdek, verbeterde kilometrage en superieure stuurcontrole - het is de sportieve oplossing voor compacte, midden en hogere klasse voertuigen inclusief SUV's.

  • Aquaplaning: Veilig rijden, zelfs in de moeilijkste natte omstandigheden
  • Kosten besparend: Langere levensduur van de banden voor een lange trip
  • Besturing: Uitstekende controle en stuurrespons voor maximaal rijplezier
Nu kopen

Hoogtepunten RainSport 5

Veilig rijden, zelfs in de moeilijkste natte omstandigheden

Blijf veilig, zelfs op regenachtige zomerdagen. De verder ontwikkelde Shark Skin Technology en de brede groeven in de blokken verwijderen het water uit het loopvlakpatroon, wat effectief het risico op aquaplaning vermindert. Bovendien kanaliseren de innovatieve Aqua-Twist lamellen water uit de band, wat voor een betere grip op natte en gladde wegen zorgt.

Langere levensduur van de banden voor een lange trip

Geniet van een lange reis met de nieuwe RainSport 5. Een nieuw ontwikkelde loopvlaksamenstelling garandeert weinig wrijving en de stuggere schouders zorgen voor een gelijkmatige slijtage van het loopvlak. Het algemeen geoptimaliseerde loopvlakontwerp zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling op het contactoppervlak, wat voor een grotere kilometerafstand en een uitstekende geluidsprestatie zorgt.

Uitstekende controle en stuurrespons voor maximaal rijplezier

Geniet van elke rit op een nieuw niveau van onderscheidende sportiviteit op droge wegen. Met zijn stuggere basis, de speciaal ontworpen brede middenribben en zijn verstevigde buitenschouder, biedt deze band echte topstabiliteit bij het nemen van bochten, een uitmuntende stuurrespons en controle voor maximaal rijplezier, weer of geen weer.

Uniroyal. Een merk van Continental.

700x280 (749x300)
78.17 KB
700x280 (749x300)
78.17 KB
700x280 (749x300)
78.17 KB