Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Uniroyal Winterbanden

Uniroyal Winterbanden, een veilige keuze voor een goede prijs

Uniroyal is een Belgische bandenfabrikant en onderdeel van Continental AG. Uniroyal produceert al meer dan 100 jaar banden. Het resultaat van deze lange ervaring zijn kwaliteitsbanden die voldoen aan veeleisende weersomstandigheden. Daarom scoren Uniroyal winterbanden zo goed in tests, zoals bijvoorbeeld de ANWB bandentest. Deze goede scores halen de winterbanden van Uniroyal met name voor de goede prestaties op natte wegen.

Waarom Uniroyal winterbanden?

Bent u een bandenexpert? Waarschijnlijk niet. Dan kan het moeilijk zijn om te beslissen welke winterbanden u zou moeten kopen. Voor een ongetraind oog zien alle banden er hetzelfde uit. Waarom zou u dus winterbanden van Uniroyal kopen? Om de volgende redenen:

1. Een veilige keuze Uniroyal is de uitvinden van de regenband. Deze hebben ze voor het eerst in 1969 geproduceerd. Daarna zijn ze deze blijven ontwikkelen. Ze hebben zich gericht op het produceren van de perfecte band voor verschillende weersomstandigheden en met name een band die u ten alle tijden veilig houdt, zelf bij het rijden over natte wegen.

2. Gemaakt om aan te sluiten bij uw behoeften Het bandenassortiment van Uniroyal is geschikt voor elke individuele behoeften. Wat betreft winterbanden is de Uniroyal Snow Max 2 een zeer goede winterband voor personenauto’s.

3. Het bandenprogramma van Uniroyal In de groei van het bedrijf hebben technologie en innovatie altijd een belangrijke rol gespeeld. Voortdurend zijn ze bezig om hun producten te verbeteren. Het is hun ambitie om meer rijplezier te creëren voor de autobestuurders.

4. Shark skin technologie Met name de zogenaamde Shark Skin Technologie (SST) is het noemen waard wat betreft de innovaties binnen Uniroyal. Met behulp van biometrische gegevens zijn ontwerpers erin geslaagd om de natuurlijke eigenschappen van de waterhuishouding van haaien te reproduceren in banden. Dit geeft uitzonderlijke kwaliteiten wat betreft aquaplanning.

5. Onderdeel van Continental Doordat Uniroyal tegenwoordig onderdeel uitmaakt van het grote Continental, profiteren ze van de ervaring en expertise van dit grote bandenmerk. Bovendien profiteren ze van schaalvergroting, waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen voor kwaliteitsbanden.

6. Waarde voor uw geld Ze richten zich sterk op kwaliteit én duurzaamheid in het gehele productieproces. Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de winterbanden van Uniroyal? Bij autobandenmarkt.nl verkopen we de volgende Uniroyal winterbanden voor een aantrekkelijke prijs:

- Uniroyal MS Plus 77

- Uniroyal Snowmax 2

- Uniroyal MS Plus 66

Uniroyal MS Plus 66 winterband

De Uniroyal MS Plus 66 haalde wat betreft aquaplanning, slijtageweestand en brandstofgebruik een hele goede score in de Duitse ADAC 2012 winterbandentest voor de maat 205/55 r16. Door de goede prestaties op natte ondergronden is deze band met name erg goed tijdens temperaturen rondom het vriespunt. Bij autobandenmarkt.nl kunt u deze band kopen voor een zeer voordelige prijs.

Uniroyal MS Plus 77 winterband

De MS Plus 77 is de nieuwste winterband van Uniroyal. Met deze band stijgt Uniroyal naar nieuwe hoogtes. Deze band is ook beschikbaar voor SUV’s. De fabrikant beveelt deze band met name aan voor grote en snelle auto’s, vanwege de moderne technologie die in de band is verwerkt. Dit model geeft goede prestaties op koude en natte wegen dankzij de brede profielgroeven in het midden van het loopvlak en langs de randen van de band. De MS Plus 77 geeft bovendien een goede controle op sneeuwondergronden door de dichtheid van een hoog aantal fijne lamellen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave