Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Uniroyal Zomerbanden

Uniroyal zomerbanden, een constante koploper

Het verhaal achter de bandenproducent Uniroyal is een uniek verhaal, vol successen. De eerste rubberproducten werden gemaakt in 1868 en het doel van het bedrijf was vooral bescherming te bieden tegen regen vanuit de fabriek in Luik. Al snel zou de rubberproducent zich gaan richten op het maken van banden, en scoorde daarbij direct wereldwijd punten. Het zigzagprofiel op de banden was de innovatie die het bedrijf naar de top zou helpen, en dat zou slechts het begin van een lange reis zijn. De eigenlijke naam Uniroyal bestaat overigens pas sinds de jaren ’50, nadat Englebert Tyres samen ging werken US Rubber. Op dit moment is Uniroyal in handen van Continental, die direct besloot om de banden te blijven maken onder het eigenlijke label. Onder andere vanwege de naamsbekendheid, maar ook vanwege het imago van de Uniroyal zomerbanden die bekendstaan als de ‘regenband’.

Uniroyal zomerbanden helpen je altijd de zomer door

Er zijn veel eisen die verbonden worden aan de zomerbanden, maar bij Uniroyal ligt de standaard veel hoger dan de wettelijke eisen voorschrijven. Dit zie je direct op het bandenlabel van de banden. De grip bij nat wegdek is subliem en dat betekent dat ook tijdens hevige regenval gewerkt wordt tegen aquaplaning door de speciale groeven en het patroon van de band. Bij andere banden betekent dit direct een negatief effect voor het brandstofverbruik en het geluid dat van de banden naar de auto komt, maar Uniroyal heeft dit niet toegestaan. De Uniroyal zomerbanden vallen daardoor iets duurder uit dan het middensegment, maar de prijskwaliteitverhouding is onevenaarbaar voor alle concurrenten die deze standaard niet kunnen halen. Overigens staat dit merk niet alleen bekend om de grip van de zomerbanden, ook de winterbanden blijven verrassende scores neerzetten in de testen.

Jouw Uniroyal zomerbanden kiezen en laten bezorgen

De Uniroyal RainSport 3 wordt terecht een legendarische band genoemd vanwege de sterke prestaties, de grip en de aantrekkelijke prijs. We doen daar graag een schepje bovenop. Bestel je twee of meer banden van Uniroyal bij ons, dan bezorgen we de banden gratis bij je aan huis. Of bij een montagepartner wanneer je dat liever wilt, want je kunt de montage van de banden ook direct regelen tegen een kleine vergoeding. Zo weet je zeker dat de banden op de goede spanning gezet worden en goed gemonteerd worden op de auto, en dat maakt jouw zomers nog veiliger. Profiteer vandaag nog van het grote assortiment van autobandenmarkt.nl, de scherpe tarieven en de uitgebreide service en garantie op de banden en velgen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave