Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Audi wielen zorgen voor uitstraling en comfort

Doordat deze Audi wielen speciaal zijn vormgegeven voor uw auto, sluiten ze helemaal aan op het design en zorgen ze voor een mooie uitstraling. De kwaliteit van de banden en velgen is zoals u van Audi mag verwachten. Sterker nog, kiest u voor budgetwielen onder uw Audi, dan zullen innovatieve functies van de auto zoals het Quattro systeem van de auto slechter functioneren. De duurzame wielen zorgen voor een optimale wegligging en hoog rijcomfort. Bij de verschillende wielen staat aangegeven voor welk model ze geschikt zijn, zodat u de juiste wielenset voor u Audi koopt. Bovendien kunnen wij u een goedkope deal aanbieden door deze groot in te kopen. Koop ook uw Audi winterbanden en zomerbanden daarom extra voordelig op autobandenmarkt.nl.

Bestel direct uw Audi wielen voor snelle levering

Autobandenmarkt.nl is Europa's grootste bandenhandelaar, waar u profiteert van lage prijzen en snelle levering. Banden, wielen en lichtmetalen velgen van ruim 100 merken vindt u in ons assortiment. Of u nu een BMW, Audi of Mercedes heeft, bij ons vindt u wat u zoekt. Bij bestelling van 2 of meer banden worden uw producten gratis bij u thuisgebracht. Heeft u de banden zo snel mogelijk nodig? Bij ons profiteert u van een zeer snelle levering. En bent u onverhoopt toch niet tevreden, dan kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren.