Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Een scala aan BWM wielen

Bij een stijlvolle, luxueuze, sportieve, stoere en klasse auto als de BWM horen idem wielen. Er bestaat soms nog wat onduidelijkheid over wielen. Wat zijn nu precies de wielen? De banden en velgen samen zijn de wielen. Wielen kunnen dus de complete uitstraling van de auto veranderen. Daarnaast zijn BMW wielen de perfecte basis voor alle soorten rijomstandigheden. Van rijden op nat wegdek of rijden door bochtige wegen, de wielen van BMW blijven veilig en betrouwbaar zonder hun sportiviteit te verliezen. Om geld te besparen, is he raadzaam om te kijken voor een complete wielenset.

Speciale wielen- en bandpakketten

Wanneer je nieuwe banden wilt hebben, is het handig om te kijken naar het ontwerp en welke band- en wielcombinaties bij jouw auto passen. Op autobandenmarkt.nl heb je een ruime selectie aan wielen die zowel visueel als technisch bij jouw auto passen. In het formulier voer je gemakkelijk en snel de gegevens van jouw auto in en daarna komt er een lijst uit met welke banden en velgen er bij jouw auto passen. De wielen worden gemonteerd en gebalanceerd geleverd. Daarnaast krijg je er ook een wielmontageset en een algemene goedkeuring bij.