Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Wiel- en bandpakketten voor BMW

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Serie / uitvoering:
Bouwjaar / Type:

Een scala aan BWM wielen

Bij een stijlvolle, luxueuze, sportieve, stoere en klasse auto als de BWM horen idem wielen. Er bestaat soms nog wat onduidelijkheid over wielen. Wat zijn nu precies de wielen? De banden en velgen samen zijn de wielen. Wielen kunnen dus de complete uitstraling van de auto veranderen. Daarnaast zijn BMW wielen de perfecte basis voor alle soorten rijomstandigheden. Van rijden op nat wegdek of rijden door bochtige wegen, de wielen van BMW blijven veilig en betrouwbaar zonder hun sportiviteit te verliezen. Om geld te besparen, is he raadzaam om te kijken voor een complete wielenset.

Speciale wielen- en bandpakketten

Wanneer je nieuwe banden wilt hebben, is het handig om te kijken naar het ontwerp en welke band- en wielcombinaties bij jouw auto passen. Op autobandenmarkt.nl heb je een ruime selectie aan wielen die zowel visueel als technisch bij jouw auto passen. In het formulier voer je gemakkelijk en snel de gegevens van jouw auto in en daarna komt er een lijst uit met welke banden en velgen er bij jouw auto passen. De wielen worden gemonteerd en gebalanceerd geleverd. Daarnaast krijg je er ook een wielmontageset en een algemene goedkeuring bij.