Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor ALFA ROMEO 147

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Alfa Romeo 147 velgen: stoer en sportief

Het Italiaanse automerk Alfa Romeo bestaat al heel wat jaren. Het bedrijf is in 1910 opgericht en heeft een sportief imago. En dat is bij de Alfa Romeo 147 niet anders. De auto is stoer en sportief. Geef hem nog meer pit met bijpassende velgen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo heb je velgen in aparte vormen om je auto meer karakter te geven. Daarnaast heb je velgen met vele spaken die je Alfa Romeo 147 instant meer allure geven.

De vele voordelen van lichtmetalen velgen

Ben je toe aan een nieuwe uitstraling van je Alfa Romeo? Dan zijn de Alfa Romeo 147 lichtmetalen velgen iets voor jou. Ze geven je auto zonder al te veel moeite een sportieve of juist moderne look. Lichtmetalen velgen zijn superpopulair en dat is niet voor niets. Ze wegen veel minder dan stalen velgen. Ze verbruiken minder brandstof, accelereren beter en zorgen voor een kortere remweg. Dankzij de samenstelling van aluminium velgen wordt de warmte die vrijkomt tijdens het rijden veel beter afgevoerd. Ook heeft de metalen samenstelling als voordeel dat ze stijver en vormvaster zijn.

Ga voor verandering

Kleine moeite, groot effect! Met de Alfa Romeo 147 velgen heb je in een handomdraai een heel andere auto. Bestel ze op autobandenmarkt.nl.