Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor ALFA ROMEO 156

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Alfa Romeo 156 velgen, passende kwaliteit voor de snelle Alfa

De Alfa Romeo 156 moest de redding worden van Alfa Romeo. Het model zag in 1997 het daglicht en moest ervoor zorgen dat het merk niet langer een kopie van Fiat zou lijken. Reeds in 1998 werd de Alfa Romeo 156 auto van het jaar in Europa en in totaal werden er meer dan 25.000 modellen verkocht van deze serie. Deze auto werd vormgegeven als een snellere auto voor de middenklasse, waarbij Alfa Romeo twee kokers in het dashboard plaatste voor de snelheid en het aantal toeren. De 156 is te verkrijgen met een benzine- of dieselmotor en er zijn door de jaren heen verschillende upgrades beschikbaar gekomen, net als de faceliften voor dit model. De Alfa Romeo 156 is ook uitgekomen in een speciale GTA-versie die gebruikt is om mee te racen. Dit model heeft een vermogen van 250pk en levert maar liefst 300 Nm koppel, waarmee de wagen binnen zeven seconden van 0 naar 100 kilometer per uur komt.

Alfa Romeo velgen voor een speciaal model

Liefhebbers van Alfa Romeo hebben een Alfa Romeo 156 omdat het merk met dit model weer eigen ontwerpen ging produceren. Het is een model dat staat voor de omslag na 1997, waarna de auto’s ook weer te herkennen waren als Alfa Romeo zonder eerst naar het merkteken op de auto te kijken. Ben je een echte liefhebber van Alfa Romeo, of wil je gewoon goede kwaliteit hebben voor de onderdelen van jouw auto, dan is het slim om de Alfa Romeo 156 velgen online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed assortiment met levertijden die sneller zijn dan het gemiddelde.