Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi velgen voor veiligheid en comfort

Met de velgen van Audi bent u gegarandeerd van optimaal comfort en van veiligheid voor u en uw familie. Of u uw auto nu gebruikt in het dagelijks verkeer of in de autosport; met onze Audi velgen bent u altijd goed op weg. De lichtmetalen aluminium velgen zijn momenteel zeer populair onder autoliefhebbers, en niet zonder reden. Ze zijn niet alleen mooi om te zien maar bieden ook diverse voordelen. Eén van deze voordelen is de afvoer van warmte. Als een auto rijdt, ontwikkelt zich wrijving op de banden en remmen van de auto. Lichtmetalen autovelgen voeren de warmte die bij dit proces ontstaat beter af. Hierdoor ontstaat er een lagere bandtemperatuur wat gunstig is voor het remsysteem en de banden zelf. Hierdoor kunt u langer met uw banden doen. Bovendien zijn lichtmetalen velgen minder gevoelig voor trillingen waardoor u tijdens het rijden een positief effect zult ervaren.

Autobandenmarkt.nl biedt deze zeer duurzame velgen (geschikt voor gewone banden en winterbanden) aan voor klantvriendelijke prijzen en met een prima service.

Bestel uw Audi velgen nu online

Met meer dan 1.500 montage partners is het niet alleen makkelijk om uw velgen online te bestellen, ook het laten monteren van de velgen is erg gemakkelijk. Volg simpelweg het keuze menu: kies uw model, type / bouwjaar en de serie / uitvoering om de juiste velgen voor uw banden te vinden.Als Europa’s grootste online bandendealer hebben we velgen voor bijna elke band. Wanneer u alle gegevens ingevuld heeft ziet u de verschillende opties voor uw banden.Ook u kunt hier nu van profiteren. Bestel meteen en profiteer van gratis levering vanaf twee banden en het voordelige 30 dagen retourbeleid. Voor vragen, maak gebruik van onze handige terugbelservice.