Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI A1

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Stoere en sportieve Audi A1 velgen

De Audi A1 is nog niet zo lang op de markt, vanaf 2010 zie je deze sportieve auto op de wegen rijden. Het automerk Audi staat natuurlijk voor luxe, klasse en moderniteit. Benadruk al deze facetten met de juiste velgen. Want sportvelgen die doen het hem. Sportief of juist tijdloos? Bekijk welke velgen bij het karakter van de auto passen!

Velgen: waar moet je op letten?

Velgen bestaan uit een aantal maten, te weten:

  • J-maat: geeft de breedte aan van de velg. Deze wordt aangegeven in inches. Een inch staat gelijk aan 2,54 centimeter.
  • Steekmaat: deze bestaat uit het aantal gaten die de velg heeft voor bouten of moeten. Ook wordt hiermee bedoeld: de diameter van de denkbeeldige cirkel die door het midden van de gaten loopt.
  • Inch-maat: geeft de diameter van de velg aan. Hoe groter de inch-maat, hoe groter de velg. Maar dat betekent niet dat de band ook meteen groter moet zijn.
  • ET-waarde: dit geeft aan hoe diep de velg in de wielkast ligt.

Koop Audi A1 velgen

Op autobandenmarkt.nl zie je in een handomdraai welke velgen perfect bij de Audi A1 passen. Het enige wat je hoeft te doen is het merk, model, bouwjaar en de serie in te vullen. De velgen krijg je binnen 6 dagen thuis bezorgd.