Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI A6

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi A6 velgen

De Audi A6 is er in verschillende uitvoeringen, en bij die uitvoeringen horen verschillende velgen die bij het karakter en de uitstraling van de auto passen. Op autobandenmarkt.nl kun je precies zien welke aluminium velgen onder het type Audi A6 passen. Je vult heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet meteen welke velgen geschikt zijn voor de auto. Compleet met merk en de inchdoorsnede.

Het belang van velgen

Aluminium velgen zitten niet alleen voor de mooiigheid om de banden. De velgen hebben ook nog een functie. Zo zijn ze een stuk lichter dan metalen velgen, dat zorgt voor een betere wegligging. Ook presteert de auto dankzij aluminium velgen beter, verbruikt de auto minder brandstof, vervormen de velgen niet, roesten ze minder snel en wordt de warmteafvoer beter gereguleerd.

Velgen schoonmaken

Laat de aluminium velgen van de Audi A6 weer glimmen door ze te wassen met warm water, biologisch afbreekbare velgenshampoo en een zachte borstel. Aluminium velgen zijn vaak behandeld met een speciale lak, vermijd daarom agressieve schoonmaakmiddelen.

Audi velgen kopen

Op zoek naar een mooie aanbieding? Bestel nieuwe, goedkope en mooie velgen van de Audi A6 op autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.