Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI A8

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Handige velgen inch set

Bij een stoere, klassieke auto als de Audi A8 horen mooie lichtmetalen velgen die bij het karakter en de uitstraling van de auto passen. Op www.autobandenmarkt.nl kun je zien welke aluminium velgen onder het type Audi A8 passen. Je vult heel simpel het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet meteen welke velgen geschikt zijn voor de auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De velgen zijn verkrijgbaar in een inch set zodat je vier prachtige nieuwe velgen in dezelfde maten onder je auto hebt.

Functie velgen

Natuurlijk geven lichtmetalen velgen pit aan je auto en zijn ze mooi, maar ze hebben ook nog een functie. Lichtmetalen velgen zijn lichter dan metalen velgen waardoor de wegligging een stuk beter is. Ook verbruikt de auto minder brandstof, vervormen aluminium velgen niet, ze roesten niet en de warmteafvoer wordt beter gereguleerd.

Velgenaanduiding

Een velgenmaat luister nauw. De belangrijkste maten:

- Inchmaat: ook wel J-maat genoemd. Het geeft de breedte van de velg aan, een J staat voor een inch.

- ET-waarde: de ET-waarde geeft aan hoe ver de velg naar binnen of naar buiten steekt ten opzichte van de wielkast.

- Steekmaat: in de velg zitten een aantal gaten waar de bouten doorheen gaan, meestal zijn dit vier of vijf gaten.

De steekmaat is de afstand tussen de gaten in de velg. De steekmaat wordt aangeduid met bijvoorbeeld 4 x 100. Dat houdt in dat de velg vier gaten heeft met 100 mm afstand.

Bestel Audi A8 velgen online

Bestel de Audi A8 velgen snel, gemakkelijk en online op autobandenmarkt.nl. De velgen worden binnen zes werkdagen geleverd.