Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI Q5

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi Q5 velgen in de stijl die bij jou past

De Audi Q5 is een stoere SUV van degelijke Duitse makelij. Met deze auto stelde Audi een nieuwe zeven traps S-tronic versnelling voor bij de automatische koppeling, daarnaast zijn alle Q5 modellen standaard uitgerust met een Quattro aandrijvingssysteem op de vier wielen, ideaal om op ruw terrein te gaan rijden. Bij deze stoere en robuuste auto horen ook stoere en mooie velgen, die de look van de auto helemaal af kunnen maken. Audi Q5 velgen koop je online op onze website, zo heeft onder andere Wheelworld een prachtig gamma aan velgen die bij deze auto passen. De WHEELWORLD WH11 schwarz is met zijn elegante zwarte look de absolute bestseller voor deze auto, met zijn 5x112 gatenring, wat wil zeggen dat er 5 gaten voor de bevestigingsschroeven zijn met een diameter van 112 mm. Naast velgen en wielen kunt u bij ons ook terecht voor goedkope banden van topkwaliteit.

Audi Q5 velgen gemakkelijk en snel online bestellen

Bij ons kunt u terecht voor zowel metalen als lichtmetalen velgen voor elk type auto. Omdat het belangrijk is velgen te kopen die bij uw auto passen hebben we producten in stock voor maar liefst 25.000 typen auto, zo is er altijd keuze genoeg. Bij aankoop van uw velgen op autobandenmarkt.nl krijgt u gratis een bevestigingskit om uw aankoop makkelijk snel te plaatsen. Hebt u geen zin of tijd om dat zelf te doen, dan kunt u ook terecht bij één van onze montagepartners, we werken samen met meer dan 1900 professionals in Nederland die u graag op weg helpen.