We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor AUDI S3

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi S3 velgen

De Audi S3 is een stoere auto, een auto die veel nekken doet omdraaien. Geef je auto een touch-up met velgen die het karakter van je auto benadrukken. Stoer, modern, tijdloos, sportief of toch juist klassiek?

De functie van velgen

Velgen zitten niet alleen om de auto voor de mooiigheid. Aluminium velgen oftewel sportvelgen worden ook gebruikt om de auto een betere wegligging te geven. Maar dat niet alleen. Aluminium velgen:

  • hebben een betere geluiddemping.
  • zorgen ervoor dat de auto sneller rijdt omdat sportvelgen amper iets wegen.
  • verbruiken weinig brandstof omdat ze zo weinig wegen.
  • houden de auto stabieler.
  • roesten minder snel.

Verschil: stalen velg versus aluminium velg

Stalen velgen wegen meer dan aluminium velgen. Ook zijn stalen velgen goedkoper in aanschaf. Stalen velgen zijn niet in veel designs verkrijgbaar in tegenstelling tot de sportvelgen en worden daarom ook minder snel gebruikt voor verfraaiing van de auto. Ze zijn puur functioneel en worden vooral tijdens de wintermaanden gebruikt omdat ze heel sterk zijn en amper worden aangetast. De aluminium velg is wat dat betreft poreuzer.

Koop de Audi S3 velgen

Op autobandenmarkt.nl kun je makkelijk en snel zien welke aluminium velgen onder de Audi S3 passen. Vul het merk, model, bouwjaar en de serie in en je ziet welke velgen geschikt zijn voor jouw auto. Compleet met merk en inchdoorsnede. De velgen worden binnen 6 werkdagen geleverd.