Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI S4

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi: een rijke geschiedenis

Het Duitse automerk Audi kent een rijke geschiedenis. Het is in 1899 opgericht. Het merk heeft de bekende ringen als logo. Deze ringen refereren naar de Olympische Spelen die in 1936 naar Duitsland kwamen. Het staat voor samenwerking omdat Audi is ontstaan uit vier verschillende merken, vandaar ook de vier ringen. En zeg je ‘Audi’, denk je waarschijnlijk aan een stoere, sportieve krachtpatser. En dat is precies wat de Audi S4 is. De Audi S4 kenmerkt zich door zijn sportieve doch robuuste uitstraling. En daar sluiten de Audi S4 velgen feilloos op aan. Zo heb je velgen met brede spaken en velgen met inkepingen in de spaken die de stoere touch geven.

Waarom kies je voor aluminium velgen?

Allereerst is het je persoonlijke smaak. Lichtmetalen velgen zijn een makkelijke en goedkope oplossing om je auto een heel andere look te geven. Zo kun je je auto meer elegantie geven, maar ook sportieve, chique, klassieke en dynamische velgen zijn erg populair. Bekijk wat jij zelf mooi vindt en wat bij het karakter van je auto past. Er kleven ook een aantal voordelen aan aluminium velgen. Zo zorgen ze voor een betere warmteafvoer dan stalen velgen. Dit zorgt ervoor dat auto-onderdelen langer mee gaan. Ook is het onafgeveerde gewicht van je auto een stuk lager en dat komt de wegligging en het brandstofverbruik weer ten goede.

Audi S4 velgen

Je bestelt Audi S4 velgen gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl.