Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Velgen voor AUDI S8

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Audi S8 velgen: toppers van velgen

De Audi S8 is het paradepaartje van het Duitse automerk Audi. De auto heeft een super sportief design en is opvallend dynamisch qua uitstraling. Dat wil je natuurlijk met prachtige Audi S8 velgen benadrukken. Zo heb je een sportief design dankzij de brede spaken, elegant door de vele spaken met inkepingen erin of benadruk juist zijn opvallende karakter door voor gekke vormen spaken te kiezen. Zoals je ziet, kun je er alle kanten mee op. En dat is ook meteen het grote voordeel van lichtmetalen velgen: ze kunnen de uitstraling van je auto in een handomdraai veranderen zonder dat het al te veel geld kost.

Aluminium velgen onderhouden

Lichtmetalen velgen worden vies van het slijpsel van de remblokken. En dat kan behoorlijk hardnekkig spul zijn dat het uiterlijk van je velgen geen goed doet, en dat is zonde. Je hebt speciale velgenreinigers die je velgen weer blinkend schoon kunnen maken. Pas wel op dat dit geen agressieve schoonmaakmiddelen zijn. Gebruik om deze redenen dan ook geen schoonmaakmiddelen die niet voor velgen bedoeld zijn. Ze kunnen namelijk de coating van je velg aantasten. Een velgenreiniger kun je gewoon op de velg zelf sprayen. Je hoeft het alleen even in te laten trekken. Spoel het na een paar minuten af met warm water en klaar ben je.

Lichtmetalen velgen aanschaffen doe je hier

Je auto geef je zeker weten een upgrade met de Audi S8 velgen. Schaf ze aan op www.autobandenmarkt.nl.