We gebruiken Cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, functies voor sociale media te bieden en verkeer te analyseren. Daarnaast voorzien we social media-, advertentie- en analysepartners van informatie over hoe u onze website gebruikt. Als u onze website blijft gebruiken, gaat u akkoord met onze cookies.
Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Velgen voor AUDI SQ5

Hier vindt u Aluminium velg voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en kleine vrachtwagens Met velgmontage set en technisch rapport.

De levertijd bedraagt ongeveer 6 werkdagen. Mocht het, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch nog tot leveringsproblemen komen,wordt u daarover zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Bestel direct de Audi SQ5 velgen die jouw Audi verdient

Een SUV is per definitie ontwikkeld om er sportief uit te zien. Bij de Audi SQ5 is de producent nog een stapje verder gegaan. De auto wordt niet voor niets ‘de sportievere SUV’ genoemd op de website van Audi zelf. Het is een auto die gemaakt is om te presteren, met slechts 5,5 seconden die nodig zijn om van 0 naar 100 kilometer per uur te komen. De krachtige motor staat overigens niet automatisch voor een hoger verbruik, de 3.0 V6 is ontwikkeld om krachtig te zijn, maar tegelijkertijd rekening te houden met de prijzen van de brandstof. Opvallend is dat Audi bijzonder veel aandacht besteed heeft aan de uitstraling van de auto. Dat is aan het uiterlijk te zien, maar ook aan het interieur en de vele opties die beschikbaar zijn voor dit model, waaronder een virtuele cockpit. Vergis je echter niet, de auto is ook bijzonder ruim. Ingeklapte achterbanken zorgen voor een laadvolume van 1550 liter. Blijven de achterbanken omhoog, dan is er alsnog een laadvolume van maar liefst 610 liter beschikbaar.

Kwalitatieve velgen voor een kwalitatieve Audi

Deze Audi is ontworpen om een opvallende verschijning te zijn en een gebruiksvriendelijke auto voor de gebruiker. De keuze van de velgen en banden speelt hier een grote rol bij. Wil je zeker weten dat de Audi de uitstraling behoudt en reageert zoals de producent bedacht heeft tijdens het schetsen op de tekentafel, kies dan voor de Audi SQ5 velgen. Deze zijn gewoon via het internet te bestellen. Bestel je deze Audi SQ5 velgen bij autobandenmarkt.nl, dan kun je rekenen op goede prijzen en een bijzonder snelle levertijd.